Ukoliko ste mislili da je ponašanje Kortni Kardašijan na dodeli Oskara bio vrhunac, te da nema dalje, prevarili ste se.

Taman kada smo pomislili da smo sve videli, najstarija Karadašijanka i njen razuzdani dečko rešili su da "časte" okupljene na Gremi dodeli nagrada i nastave u već prepoznatljivom maniru da razmenjuju nežnosti.

Činjenica je da je par zaljubljeniji nego ikad, što se da primetiti po njihovom ponašanju, ali da određena pravila bontona treba da se poštuju - treba! Ipak, čini se da njih ni najmanje ne dotiče to što ljudi okreću glavu na njihovo "palacanje" jezicima, poljupce koji bi pre trebalo da budu iza zatvorenih vrata spavaće sobe i dodira koji nisu baš toliko primereni za crveni tepih.

Kortni Kardašijan i Travis Barker šokirali su posetioce Gremija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što su započeli na Oskaru, sad završavaju i to u velikom stilu. Zapravo, ma koliko da je njihova ljubav bila isprva simpatična fanova, sve je više onih koji su mišljenja da "ne mora svet baš sve da vidi".

Kortni koja se pojavila u fantastičnom kombinezonu sa spuštenim naramenicama i neobičnim izrezima u prvi mah oduševila je modne kritičare. Kardašijanka je ceo look upotpunila providnim rukavicama i malo je reći da izgleda poput milion dolara.

Kortni Kardašijan oduševila je odevnom kombinacijom, ali razočarala ponašanjem.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Od trenutka kada su se njene fotografija našle na mrežama, žena masovno skrinšotuju model koji je ponela, a dovoljan vam je jedan pogled da shvatite zašto - savršeno krije "nedostatke", a opet izgledate šik, elegantno i seksi.

S obzirom da su Kortni donedavno prozivali za višak kilograma, što se ispostavilo da je posledica veštačke oplodnje jer pokušava da dobije dete sa Travisom, jedno je sigurno - u ovom outfitu izgledala je baš kako ovakva manifestacija i zaslužuje.

Ipak, stilska desetka pretvorila se u jedinicu iz "vladanje" upravo zbog ponašanja, što su pokazale i fotografije iz bekstejdža gde je Kortni ponovila ponašanje kao sa svadbe od pre nekoliko meseci. Ne samo što je sela Travisu u krilo, nego su na momente simulirali i intimni čin, zbog čega je mnogima bilo neprijatno.

Kako stvari stoje, nema izgleda da će se to uskoro popraviti, a još njihovih problematičnih trenutaka iz prošlosti pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!