Džastin i Hejli Biber pojavili su se prvi put na crvenom tepihu od kada je manekenka imala simptome nalik moždanom udaru nakon preležane korone. Hejli se od nemilog događaja retko pojavljivala u javnosti, a paparaci su je do sad uslikali samo jednom i to prilikom šetnje.

Sada su se pojavili na prestižnoj svečanosti i ukrali sve poglede, međutim, manekenka je, slučajno ili namerno pokrenula glasine o trudnoći.
Naime, do sada smo Hejli mogli da vidimo u različitim izazovnim izdanjima u kojima pokazuje vitku figuru i izvajan struk. Ovog puta, na dodeli Gremija pojavila se u dugoj beloj haljini bez bretela, a ceo look upotpunila je dentnom ogrlicom.

Hejli i Džastin Biber pojavili su se na dodeli Gremi nagrada.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Međutim, iako je lepa manekenka izgledala anđeoski, Saint Laurent haljina je bila ravnog kroga i čudno padala preko njenog stomaka i kukova što je bilo dovoljno da mnogi postave pitanje: da li je mali Biber na putu?

"Da li to vidimo stomačić?", "O bože, da li je Hejli trudna?", "To je baš ono što im treba sada", "Hejli sija", "Ona inače ima potpuno ravan stomak, a sada kao da je donji deo drugačiji"... delić je onoga što su fanovi komentarisali.

Nakon izdanja sa dodele Gremija, mnogi su ubeđeni da je Hejli trudna.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Inače, Džastin je sve vreme svoju suprugu obasipao poljupcima i nije puštao njenu ruku. Iako može biti da je samo do "nesrećnog" izbora toalete, iako je haljina veoma klasična i lepa, te se zbog toga "gužva" na pogrenim delovima zbog čega deluje kao da ima stomak, nije isključeno i da može doći do trudnoće, pogotovo nakon svega što se desilo i Džastinove "spoznaje".

Naime, nedavno su i izvori bliski paru potvrdili da se pevač veoma uplašio kada je Hejli pozlilo.

"Slao je svima poruke dok je bila u bolnici i preklinjao sve da se mole bogu da joj bude dobro", rekao je jedan od izvora i dodao:

"Džastin je tek tada shvatio koliko mu Hejli znači i koliko mu je bitna. Crkao bi bez nje. Ona je definitivno žena njegovog života".

Podsetimo, Hejli je više puta proglašena za "najtužnije lice Holivuda". Šuškalo se da Biber još uvek voli svoju bivšu, Selenu Gomez, a više puta u javnosti je delovalo kao da je pevač zlostavlja, počev od toga da ju je udario vratima od automobila, vikao na nju u javnosti i slično. Ipak, par je sve odlučno demantovao.

Sa druge strane, kada je izašao dokumentarac o Biberovom životu, Hejli je priznala da su imali krizu u braku, te da joj je upravo njena majka pomogla i uslovno rečeno, naterala je da ostane u tom odnosu.

Džastin Biber i Hejli Biber pauzirali su rad na potomstvu.
NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Takođe je dodala da je pre jedva čekala da postane majka, međutim, nakon Džastinovih mentalnih problema rešili su da sačekaju sa borbom za potomstvo, a da li je konačno krizi kraj, te su odlučili da je sad pravi trenutak da rade na proširenju porodice, ostaje da vidimo, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, GPFM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Hejli Biber ponovo tužna u društu Džastina Bibera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!