Jedna od najplaćenijih i najtraženijih manekenki današnjice, Bela Hadid je trenutno u Rimu, a društvo joj pravi njen dečko kog vešto skriva od javnosti već 2 godine.

Najlepša žena sveta viđena je u Rimu zajedno sa svojim dečkom, kreativnim direktorom Marom Kalmanom i to na romantičnoj večeri.

Bela Hadid i Mark Kalman na večeri u Rimu.
Cobra Team/Mega Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako su pokušali da prođu nezapaženo, to im nije pošlo za rukom, s obzirom na to da su ih paparaci pratili na svakom koraku. Nakon 2 godine veze, čini se da je Bela u njemu pronašla mirnu luku nakon raskida višegodišnje, malo je reći burne veze s The Weekndom s kojim je nekoliko puta raskidala i mirila se.

O njima je počelo da se šuška još 2015. godine, a sve je počelo kada su zajedno viđeni na festivalu Koačela pre nekoliko godina, a potvrda o njihovoj vezi je veoma brzo stigla i do javnosti.

Bela Hadid i The Weeknd su nekoliko puta raskidali i mirili se.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iste godine su se zajedno pojavili i na Nedelji mode u Njujorku gde su s revije izašli držeći se za ruke. Ipak, nisu uspeli ni iz jednog pokušaja, a zanimljivo je i da se Weeknd javno viđao s kolegicom Selenom Gomez.

O tome da Bela ima novog dečka počelo je da se priča u julu 2021. godine kada je objavila mutnu fotografiju na kojoj se grli s tajanstvenim muškarcem u Francuskoj.

Bela Hadid i Mark Kalman prva zajednička slika.
screenshoot/instagram 

"Vreme mog života. Zdrava, radna i voljena". Obožavatelji su brzo identifikovali muškarca, Marka Kalmana. Objava je u međuvremenu izbrisana, ali čini se da romansa između Bele i Marka postaje snažnija i medijski sve praćenija.

Novi dečko Bele Hadid je umetnički direktor, a to znači da je njegova reč poslednja kada se radi o umetničkim pravcima projekata, kao i da on smišlja ili odobrava umetničke ideje na projektu.

Bela Hadid i Mark Kalman uživaju u vezi već 2 godine.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Njegov opus uključuje projekte s Trevisom Skotom, Milk Studios MADE Fashion Week-om, KNG Rekords-om i brendom naočara Smoke x Mirrors.

Takođe, radio je kao modni asistent za The New York Times Style Magazine. Mark je poznat po svom radu u dizajnu odeće, naslovnicama albuma i brendiranju proizvoda.

Bela Hadid i Mark Kalman su se u početku krili od javnosti.
Cobra Team/Mega Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Strani mediji tvrde da par svoju vezu vešto skriva od 2020. godine, a anonimni izvor je za Page Six rekao da se Bela i Mark viđaju od jula te godine.

"Ako bi negde išli zajedno, on bi prvi izašao, uzeo auto, a onda bi ona ušla u auto. Odvezli bi se na neko mesto gde bi je on ostavio, ali ne bi izašao, već bi otišao da parkira auto", rekao je izvor i dodado: "Bili su vrlo pažljivi da ih u isto vreme ne vide na ulici".

Bela Hadid i Mark Kalman su prvi put viđeni zajedno na Menhetnu, iako je Mark stajao nekoliko metara iza Bele.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što su javnosti priznali vezu, počele su da kruže uvrede da je Mark "mršaviji od Bele" i da samim time "nije muževan", a prvi put su zajedno viđeni na Menhetnu, iako je Mark stajao nekoliko metara iza Bele.

Ono što je sve zanimalo jeste odobrenje Beline porodince, s obzirom na priče da njena majka Jolanda Hadid kontroliše živote nje i njene sestre Điđi.

Jolanda Hadid je prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njene dece.
Shutterstock 

Porodica je navodno upoznala Marka i oduševljeni su njime što je začudilo pratioce s obzirom na to da je Jolanda prilično stroga kada su u pitanju ljubavni životi njene dece, a kako su se Bela i Mark proveli u Rimu pogledajte u nastavku:

Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team/Mega Agency / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Bela Hadid i Mark Kalman su uhvaćeni kako uživaju u Rimu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!