Amandu Bajns mnogi pamte po popularnoj komediji "Sve što devojka može poželeti", a bila je i jedna od omiljenih Disney zvezda dok nije završila u paklu zavisnosti.

Bivša glumica se ranije ovog meseca oslobodila starateljstva svoje majke baš kao što je to uspelo i Britni Spirs sa svojim ocem. Fotografi su snimili Amandu u opuštenom izdanju pre nekoliko dana u Los Anđelesu u društvu verenika Pola Majkla, a tom prilikom je pokazala i tri nove tetovaže.

Amanda Bajns pokazala tri nove tetovaže nakon presude.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon što je uklonila istetovirano srce sa svog levog obraza, odlučila je da na podlaktici ovekoveči ime verenika u gotičkom fontu. Uz tu tetovažu se nalazi i ruža, dok joj na bicepsu piše d*ck.

Uklonila je istetovirano srce sa svog levog obraza.
printscreen/instagram 

Inače, to je Amandino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što više ne živi pod nadzorom svoje majke Lin Bajns kojoj je sud dodelio tu funkciju u 2014. godine zbog glumičinih problema s mentalnim zdravljem i zavisnošću od alkohola i droge.

Bivša glumica je pre 3 nedelje otvorila novi Instagram profil, nakon nekog vremena skrivanja s društvenih mreža, a njen profil je već do sada stekao 109 hiljada pratilaca.

Nekadašnja zvezda danas nema nikakve ambicije za povratak u Holivud koji ju je i odbacio nakon svih skandala.

Amanda je imala i puno psihičkih slomova, a pati od bipolarnosti i depresije. Za njene brojne probleme saznalo se 2012. kada je uhvaćena u vožnji pod uticajem opijata.

Iste godine je izazvala požar na prilazu nepoznatim ljudima, a 2014. je optužila oca za seksualno zlostavljanje, ali povukla je tužbu tvrdeći kako je imala mikročip u glavi koji ju je naterao da sve to kaže.

Amanda je imala i puno psihičkih slomova, a pati od bipolarnosti i depresije
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Objavljivala je polugole i čudne fotografije na Instagramu, tetovirala lice, izlazila u javnost raščupana i u čudnim kombinacijama, davala bizarne intervjue, a to je tek delić onoga kako je uništila blistavu karijeru.

Takođe, njen fizički izgled se itekako promenio zbog brojnih problema s kojima se nosila, a kako se menjala kroz godine, pogledajte u galeriji.

Thumbs42 / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Amanda Bajns danas izgleda potpuno drugačije od onoga kako je pamte Diznijevi fanovi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!