Da je Instagram postao mreža samopromocije sebe u najboljem svetlu dokazuju svakodnevne svetske zvezde čiji je fizički izgled postao pojam lepote.

Ipak, savršenim fotografijama zvezda mrse konce dežurni paparaci koji hvataju svaku "nepravilnost" koju one legitimno koriguju pre obavljivanja na društvenim mrežama.

Tako su se ponovo svi okomili na Kim Kardašijan nakon što su procurile fotografije sa žurke Vanity Faira, koje dokazuju da izgleda drugačije od onoga kako se predstavlja na Instagramu.

Naime, paparaci su je uhvatili izbliza, a fotografije su otkrile pravu teksturu njenog lica što je razbesnelo mnoge.

Iako Kim ne izgleda loše ni na fotografijama paparaca, ni na onima koje uređuje za Instagram, razlika je ipak vidljiva.

Međutim, mnogi takođe pišu da Kim ima lepo lice bez dodatnih filtera. ''Kada ste toliko navikli da vidite izglađene filtrirane fotografije, pomalo je šok kada dobijemo pravu sliku. Na obe fotografije izgleda fenomenalno. Ali drugačije'', jedan je od komentara.

Iscurele fotografije pravog stanja lica Kim Kardašijan bez upotrebe fotošopa.
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

„Izgleda dobro, ali mora da prestane da postavlja sebi nerealne standarde jer to ionako svima ide na živce!“

Njeni pratioci se slažu da Kim treba da prestane da uređuje svoje fotografije jer je zaista lepa i bez filtera.

„Divno je videti crte lica osmeha i teksturu kože!“, jedan je od komentara.

Kim Kardašijan izgleda drugačije od onoga kako se predstavlja na Instagramu
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

I nije prvi put da se Kardašijanke nađu usred napada zbog korišćenja fotošopa. Osim Kim, koja se ove godine previše zaigrala fotošopom na slici sa plaže i previše istanjila nogu, što su fanovi odmah primetili, članica porodice koja često greši prilikom uređivanja fotografija je Kloi Kardašijan.

Kim Kardašijan istanjila nogu u fotošopu.
Instagram 

Kloi je nekoliko puta objavljivala fotografije na kojima se jasno vidi izrada u fotošopu, zbog čega je često na meti kritika. A kako Kim izgleda sa i bez fotošopa, pogledajte u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Ovako Kim Kardašijan izgleda sa i bez fotošopa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!