Britanska pevačica Emeli Sande pre desetak godina osvojila je publiku prelepim glasom i sjajnim hitovima. Ona je i dalje aktivna u muzici, a nedavno je otkrila da je u istopolnoj vezi sa jednom pijanistkinjom čiji identitet nije želela da otkriva. Inače, Emeli je bila u braku sa Nikšićaninom Adamom Guraginom, od kog se razvela pre osam godina.   

Emeli Sande je novu devojku upoznala dok je studirala klasičnu muziku i kako kaže, ona je njena ljubav za ceo život.

"Upoznale smo se kroz muziku. Definitivno sam srećnija nego ikad. Osećaj je fenomenalan. Za mene, prava ljubav i imati ljubav u svom životu čine da sve bude na svom mestu. Ako zaista nemate sa kim da to podelite ili nekoga ko vas podržava iza scene, to je veoma teško. Tako da se sada osećam veoma ispunjeno", rekla je Emeli i dodala:

"Uvek ću voleti muziku i svoju karijeru, ali sada osećam da uprkos svemu što se dešava, mogu samo da uživam u životu i da budem zaista srećna".

emeli sande danas je u vezi sa ženom
Youtube 

Emeli koja danas uživa u ljuubavi, 2014. godine razvela od Crnogorca Adama Guragina Radojevića nakon godinu dana braka. Pre nego što su stupili u brak, Emeli i Adam bili su u vezi 8 godina, a pevačica je tada otkrila da je zbog raskida doživela nervni slom.

"Svi su mislili da sam poludela "Kako to misliš, razvodiš se? Pa bili smo na svadbi skoro?" Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da ovo nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još uvek ne mogu da objasnim šta se tačno desilo",rekla je Emeli nakon razvoda.

emeli i adam bili su godinu dana u braku
Shutterstock 

Dodala je i da se pokajala što se udala za Adama, jer su, kako je rekla njihovi životi bili potpuno drugačiji. Ipak, danas o njemu nema ništa loše da kaže. Glavni problem u braku, po njenim rečima, bila je razdvojenost dok je bila na turnejama.

emeli danas izgleda znatno drugačije
Instagram 

Emeli i Adam venčali su se u Crnoj Gori. Adam, koji je po očevoj liniji Britanac, u svakoj prilici napominjao je da je Crnogorac, kao i njegova majka, rodom Nikšićanka, te je tada istakao da smatra da je jedino moguće bilo i da se sa svojom dragom, venča baš na tom podneblju. Pevačica je istetovirala levu stranu grudi na kojoj piše "Volim te, Adame", ali istakla je da nema nameru da s tela uklni tetovažu. Koliko se Emeli rpomenila i kako danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Arthur Edwards / News Licensing / Profimedia, Youtube Slavna pevačica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!