Problematični reper Mašin Gan Keli uspeo je da osvoji jednu od najlepših žena sveta, a mnogi se i dalje pitaju kako mu je to pošlo za rukom. Ipak, iako su mnogi sumnjali u njihovu ljubav, oni i dalje opstaju, a odnedavno su i vereni.

Par je u više navrata izazvao oprečne reakcije publike, počev od toga da se ne libe da pred svima razmenjuju nežnosti, a baš poput Anđeline Džoli i Bilija Boba Torntona, i oni oko vrata nose bočice sa krvlju onog drugog. Naravno, to je samo jedna od bizarnih stvari kojima redovno šokiraju obožavaoce.

Mašin Gan Keli ofarbao je jezik za jedan događaj.
printscreen/instagram 

Takođe, nisu im strana ni bizarna izdanja, te se pre nekoliko meseci Mašin Gan pojavio isplaženog crnog jezika na crvenom tepihu, a malo potom pojavili su se na jednom događaju lancem spojenih noktiju.

Megan Foks i Mašin Gan Keli pojavili su se lancem spojenih noktiju.
printscreen/instagram 

Međutim, muzičar kojie je poznat po čestim promenama boje kose, minđušama i nalakiranim noktima, sada je otišao u drugu krajnost, a malo je reći da ga je retko ko mogao prepoznati tokom novog zadatka.

Mašin Gan Keli poznat je po neobičnim bojama kose.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, on se pojavio u emisiji kod Džimija Kimela, a jedan od specijalnih zadataka bio je da se maskira u voditelja i intervjuiše prolaznike.

Mašin Gan Keli pojavio se maskiran u emisiji Džimija Kimela.
Profimedia 

Mašin je imao smeđu periku, naočari, brkove i bradu i očigledno se dobro zabavljao, a ljudi nisu mogli ni da zamisle da je ispod maske niko drugi do Mašin kom je pravo ime Kolson Bejker. Naravno, nakon što su se fotografije pojavile na mrežama, mnogi nisu mogli a da ne prokomentarišu njegov novi look, ne štedeći kritike.

Mašin Gan Kelija prozivali su da izgleda kao deda.
Profimedia 

"Na šta liči ovaj čovek", "Čak i "normalan" ne izgleda normalno", "Da si ovakav, Megan te ne bi ni pogledala", "Megan se izgleda loži samo na prljave, zarasle, nenormalne likove", "kao da gledam nekog sredovečnog propaliteta", "izgledaš poput dede", "Tek sad vidim koliko si propao, kad se skine sva ta šminka", "Dekica", "Koline, manje droge, budi normalan, čak ti ovo izdanje i nije tako loše", "Da se ovako pojaviš pred Megan, šutnula bi te odmah"... delić je koji se mogao pročitati.

Bilo kako bilo, Mašin Gan je uspeo u jednom - niko ga nije prepoznao, a samo je na Megan da li bi joj se i ovakav dopao, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Megan Foks i Mašin Gan Keli, od početka veze do danas

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!