Ćerka pokojnog košarkaša Kobija Brajanta, 19-godišnja Natali Brajant, izrasla je u pravu lepoticu koja je ukrala svu pažnju na Vanity Fair Oskar zabavi.

Mlada manekenka na događaju se pojavila u zlatno-crnoj haljini u kojoj ju je bilo nemoguće ne primetiti je, a poglede je plenila i hrabrim dekolteom.

Svojom lepom ćerkom na Instagramu se pohvalila i ponosna mama Vanesa Brajant, koja je uz njenu fotografiju napisala "zlatna boginja", a s njom su se složili i brojni pratioci putem komentara.

"Prelepa je", "Ona izgleda savršeno", "Izrasla je u prelepu devojku", "Ćerka ti je najlepša" "Izgleda poput boginje", samo su neki od komentara na račun fotografije koju je Vanesa objavila na Instagramu.

Natali Brajant na zabavi na Oskaru
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Natali su mnogi zapazili i na zadnjoj Met Gali zbog odvažne blještave haljine koju je nosila, a od tada je njen stil pod lupom javnosti.

Inače, Natali je najstarija od četiri ćerke Vanese i Kobija Brajanta. Uz Đinu, koja je s ocem poginula u helikopterskoj nesreći u januaru 2020. godine, dobili su još i Bijanku Belu, koja dana ima pet godina, a najmlađa Kapri rođena je samo pola godine pre očeve i sestrine tragične smrti.

natali brajant blistala je u smeloj kombinaciji na oskar žurki
OConnor-Arroyo/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Natali je krajem januara 2021. napunila 18 godina, a od tada samo niže poslovne uspehe.

‒ Oduvek me je zanimala moda, još kao veoma malu. Pratim sva dešavanja u modnoj industriji i otkako pamtim, želela sam da budem model. Svesna sam da imam mnogo toga još da naučim, ali osećam da je ovo sjajna prilika za mene da učim i iskažem se na najkreativniji mogući način ‒ rekla je nedavno lepa Natali.

vanes abrajant sa ćerkom natali koja se bavi modom
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia 

Natali je bila na naslovnici septembarskog izdanja Teen Voga 2021. godine a zajedno sa majkom Vaneseom bila je deo Bvlgai kampanje.

Instagram Ćerka pkojnog košarkaša izrasla je u pravu lepoticu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!