Do ovog trenutka, snimak na kojem Vil Smit udara Krisa Roka jer se podsmevao njegovoj ćelavoj supruzi Džejdi Pinket Smit, obišao je sva mesta na zemlji.

Javnost ne prestaje bruji o tom incidentu, a o svemu se oglasio i sam glumac koji se u emotivnoj objavi na svom Instagram profilu izvinio kolegi kojeg je ošamario na sceni.

Sada se na društvenim mrežama pojavio i malo stariji snimak na kojem se Vil Smit ruga ćelavom muzičaru.

Naime, Vil Smit je davne 1991. gostovao u emisiji "The Arsenio Hall Showu" tokom koje je se na račun basiste Džona Vilijamsa našalio s nedostatkom kose. Kao odgovor na neugodan smih publike, holivudska zvezda rekla je: "Ah, to su šale, hajde".

"On ima pravilo, basista svako jutro mora da brije glavu. To je njegovo pravilo, depilira glavu svaki dan", rekao je Vil tokom gostovanja gostovanja pokazujući na bubnjara.

"Ovo je jedan od razloga zbog kojeg volim internet. Internet nikad ne zaboravlja", napisao je jedan korisnik Tvitera, a zatim su sledili i brojni drugi komentari:

"On je kralj licemerja", "Može se šaliti s drugim osobama, ali kad se dira u njegovo, tu šala staje?", "Ovo je zapravo gore od šale s G.I Jane".

Vil Smit udario je kolegu Krisa Roka koji se našalio na račun njegove supruge Džejde
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Jedan je korisnik ističe kako nije u redu meriti ismevanje ćelavog muškarca sa ismevanjem ćelave žene.

Podsetimo, Vil je nakon svega poručio:

Vil Smit se oglasio i izvinio što je burno reagovao
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

"Šale na moj račun deo su posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagovao. Sramota me je i moji postupci nisu ukazivali na čoveka kakav želim da budem". A kako je izgledao incident na Oskaru, pogledajte u nastavku:

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku Kurir televizija


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!