Šamaranje Krisa Roka od strane Vila Smita na dodeli Oskara još uvek je aktuelna tema. I dok Akademija još uvek razmatra da li će mu prestižna nagrada ipak biti oduzeta, a svet je i dalje podeljen između mišljenja da li je glumac nasilnik ili "vitez u sjajnom oklopu", njegova porodica ćutala je do sada o celom incidentu, sve do sad.

Prvi koji se oglasio bio je Vilov drugi sin Džejden koji je rekao da se to "tako radi u porodici Smit". Međutim, nakon očevog javnog izvinjenja, objava je nestala sa mreža. Džejda je okačila objavu na svom Instagramu koja je mnoge zbunila u kojoj stoji da je ovo "vreme za isceljenje", kao i da će se tome posvetiti, a ljudi su komentarisali na to da nije Vil taj koji je žrtva.

Džejda Smit oglasila se tek sada povodod situacije sa suprugom, Vilom Smitom na dodeli Oskara.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Međutim, svi su čekali i reakciju Vilove prve supruge Širi Zampino koja se čak i pojavila sa njim na dodeli, a nakon šamara volšebno je nestala. Ona je u toku jučerašnjeg dana okačila njihovu zajedničku fotografiju, međutim, reči koje je napisala uz objavu razbesnele su mnoge.

Širi Zampino okačila je fotografiju sa bivšim suprugom.
printscreen/instagram 

54-godišnja Zampino čestitala je bivšem mužu na osvojenom Oskaru za najboljeg glumca u filmu "King Richard", a za njega je imala samo reči hvale. "Sjajno veče! Čestitam još jednom - kada jedan slavi, slavimo svi", napisala je u opisu fotografije na kojoj se osmehuje sa Smitom, objašnjavajući u heštegu da je porodica na prvom mestu.

Ni Smit nije krio oduševljenje što pozira sa bivšom suprugom, a Zampino je ranije na Instagramu otkrila kako je dodelu pratila sa Smitovom decom iz drugog braka i ostatkom porodice, međutim na incident se nije osvrnula. Naravno, nije trebalo mnogo da krenu da se ređaju i negativni komentari na račun objave.

Širi Zampino dobila je pregršt komentara nakon što je okačila fotografiju sa bivšim suprugom.
printscreen/instagram 

"Istina, hajde da se setimo pravog razloga zašto je bio na dodeli Oskara", "Da li je to zaista bilo sjajno veče?", "Trebalo je da ostanu zajedno, Vil sada ne bi bio u centru drame", "Ona ga zaista voli i nakon svega"... samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Širi i Vil bili su u braku od 1992. do 1995. godine, a u braku su dobili sina Smita (29).

Lepotica koja se danas bavi izradom proizvoda za negu kože, na početku njegove karijere bila mu je najveća podrška, ali u nekom trenutku, glumac je upoznao Džejdu i to upravo preko Širine prijateljice, i tog trenutka krenula je drama.

Vil Smit je, kako je kasnije sam priznao, shvatio prilikom porodičnih ručkova da nije srećan u braku, a njegovo javno priznanje mnogi su shvatili kao direktnu prozivku javne žene i pljuvanje na njihov brak.

- Bila je to jedna od najbizarnijih emocija koje sam osetio. Bili smo u restoranu ‘The Palm’ u Njujorku i sećam se da sam morao da odem od stola kad sam shvatio da nisam s osobom s kojom bi trebalo da budem - rekao je glumac.

- Otišao sam u WC i slomio se u suzama. Plakao sam i smejao se. Znao sam da bi trebalo da budem s Džejdom, ali nisam se razveo - dodao je glumac.

Širi Zampino i Džejda su dobre prijateljice.
printscreen/instagram 

Inače, pričalo se i da je Vil još tokom braka ušao u aferu sa Džejdom, ali da prevara nije pravi razlog razvoda od Širi. Kako je svojevremeno tvrdila glumica Aleksis Arket, Smit je navodno homoseksualnog opredeljenja, a njegova bivša supruga to nije mogla da podnese.

Da sve bude zanimljivije, Aleksis je nekada bila muškarac po imenu Robert, pa je promenila pol, i aktivna je u borbi za prava LGBT populacije.

- Kada Džada prizna da je gej, a njen muž da ga je prva supruga ostavila kada ga je zatekla da obrađuje svog sponzora Benija Medinu, onda ću ih slušati. Priznanje je zdravo. Ili si sa nama ili protiv nas. Odluči - napisala je tada, međutim, Širi je tada na iznenađenje svih branila svog bivšeg.

Oni zapravo i dan-danas imaju veoma blizak odnos, što mnoge čudi, te često javno izjavljuju ljubav jedno drugome.

Širi Zampino i Vil Smit i dalje su dobri prijatelji.
printscreen/instagram 

Doduše, uz Džejdinu kontrolu, koja očigledno poslednja daje reč. Tako je nedavno, iako je Vil na mrežama čestitao Širir rođendan uz veoma tople reči, čestitku ipak kansije morao da obriše. Ipak i dalje govori da su svi oni velika porodica, a još fotografija lepe Zampino pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Širi Zampino bila je prva supruga Vila Smita, koju je ostavio zbog Džejde.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!