Svi se slažu da je pevačica Bijonse prava lepotica, ali već dugo traje rasprava na internetu da li je njena lepota prirodna ili "plastična". Strani mediji su pisali o operacijama kojima se muzička zvezda podvrgla, iako ona te navode nikada nije potvrdila.

Magazin "Ok!" pisao je pre nekoliko godina kako Bijonse nakon rođenja prve ćerke Blu Ajvi nije bila zadovoljna svojim izgledom, jer se nije osećala seksi. Tada je poželela da ode pod nož, a u odluci ju je podržao i suprug Džej Zi.

Bijonse je tada povećala i podigla grudi, a laserskim tertmanom uklonila strije. A da su njene gudi znantno veće nego pre dokazuju i njene najnovije footgrafije koje je podelila na Instagramu.

Bijonse je nedavno podelila slike na kojima smo mogli da vidimo njene silikonske grudi
Instagram 

Naime, pevačica je pozirala u goloj haljini sa srebrnim detaljima a u prvi plan su došle njene obline - silikonske grudi i zadnjica koju je u potpunosti otkrila. 

Bijonse na početku karijere e izgledala drugačije
Shutterstock 

Pre nekoliko godina šuškalo se i da je ugradila implante u zadnjicu, a neretko se nalazila i na udaru kritika zbog preterane upotrebe fotošopa. 

Bijonse je donedavno sebi redovno smanjivala struk (usput i krivi ogradu, stepenice i slično), i neretko matirala kožu kako se ne bi video celulit.

Zato i ne čudi što joj se neobrađene fotke ne dopadaju, pa je nekoliko puta čak i tužila paparace upravo zbog fotografija koje su "pustili" u javnost.

Ipak, čini se da je rešila da batali fotošop, ali ne i estetske intervencije. Naime, ona je u intervjuu za "Vogue" prošle godine izjavila da koliko joj je bilo teško jer ju je društvo "proučavalo" nakon porođaja.

Nakon što sam dobila prvo dete, verovala sam u stvari koje mi je društvo poručivalo o tome kako bi moje telo trebalo da izgleda", rekla je Bijonse i dodala:

Želela sam da izgubim nekoliko kilograma viška za samo tri meseca. Zato sam zakazala turneju, kako bih bila sigurna da ću u tome uspeti. Kada se sada toga setim, bila je to potpuna ludost". Nakon toga je kako kaže prihvatila svoje telo i danas uživa u oblinama.

Bijonse je jedna od najpopularnijih pevačica
Shuterstock 

„Ruke, ramena, butine - sve je veće nego što je bilo. Imam i dalje nekoliko kilograma viška. Ovo je moja realnost". A kako je Bijonse izgledala nekada i koliko se promenila pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MCT / Newscom / Profimedia, Shutterstock Koliko se pevačica promenila od početka karijere


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!