Leonardo Dikaprio se možda nije pojavio na ovogodišnjoj dodeli Oskara, ali to nije sprečilo pojedince da ga žestoko prozovu i nasmeju kako one u publici, tako i one kraj malih ekrana koji su pratili prenos.

Naime, jedna od voditelja bila je i komičarka Ejmi Šumer. Za razliku od Rebel Vilson koja se nije proslavila u ulozi hosta na Bafta dodeli nagrada, Ejmi je pokupila sve simpatije.

Ona se u jednom trenutku našalila na račun toga što Dikaprio bira samo mlade devojke. "Mislim, Leonardo Dikaprio - šta da kažem o njemu? Učinio je toliko toga u borbi protiv klimatskih promena ne bi li ostavio za sobom čistiju, zeleniju planetu za svoje devojke", rekla je Ejmi.

Leonardo Dikaprio često izlazi samo sa mlađim devojkama.
Shutterstock 

A zatim je sarkastično objasnila šalu, rekavši: "Zato što je on stariji, a one mlađe. Shvatate."

Naravno, nije trebalo mnogo da se internet usija od komentara. "On tako mlitav, a devojke mu lepotice. Ne zaslužuje ih", "leonardo, tako je to kad izlaziš s decom, sad ćuti i trpi", "Hvala bogu da ga je neko prozvao, ali šta ćemo sa ostalima?", "Leonardo je odvratan. Izdeformisao se. Odakle mu pravo samo zato što je zvezda da smatra da je bolji od drugih"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Leonarda dikaprija prozivaju jer voli smao mlađe devojke.
Shutterstock 

Zapravo, Leonardo je već duže vreme na meti kritika zbog veza sa devojkama koje su isključivo ispod 24 godine. Do sada se dešavalo da kako napune 24 on raskida i ponovo baca "udicu" na mlađu. Trenutno je već nekoliko godina u vezi sa lepom manekenkom i glumicom Kamilom Morone koju je zapravo upoznao kada je imala samo 10 godina, a 9 godina kasnije postala je njegova devojka.

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone su u vezi nekoliko godina.
RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Upoznala ih je holivudska legenda - Al Paćino, koji je jedno vreme bio u vezi sa Kamilinom majkom, 44-godišnjom Lusil.

Iako su ih neko vreme pratile glasine da su raskinuli, pokazalo se da to nije tačno jer su ih paparaci pre nekoliko meseci uslikali na jahti Džefa Bezosa. Ono što je svima privuklo pažnju je Leonardov stomak zbog čega su ga mnogi prozivali da su dani kada se pričalo o njemu kao o najvećem zavodniku Holivuda sada daleko iza njega.

leonarda Dikaprio prozivali su zbog izgleda.
Profimedia 

Ipak, nedavna poseta jednom klubu sa kolegom Tobijem Megvajerom pokazala je da se za obojicu uglavnom i lepe devojke ispod 20. Izvori bliski glumcima tvrde da im je godinama "praksa" da biraju samo mlađe, a da su to pravdali izgovorom da "im se može".

Leonardo Dikaprio nedavno je uslikan u provodu sa Tobijem Megvajerom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Leonardo je sad uslikan u provodu sa devojkom, i deluje da je konačno ona ta sa kojom će "prevaliti" starosnu granicu. 

Svakako se čini da ga prozivke sa Oskara nimalo nisu dotakle, a još fotografija lepe i mlade Kamile, ukoliko ste propustili, pogledajte u galerji ispod:

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!