Na dodeli Oskara pojavio se i jedan od omiljenih holivudskih parova - Mila Kunis i Ešton Kučer.

Bračni par je blistao u elegantnim izdanjima kakva i priliče ovakvim događajima, ali njihova pojava ostala je u senci Eštonovog lica koje je izgledalo drugačije.

I dok jedni raspravljaju da li u pitanje samo starenje, drugi su uvereni da se 44-godišnji glumac zaigrao s korišćenjem botoksa, baš poput svog kolege Bredlija Kupera koji je takođe vrlo primetno izmenio oblik i ekspresije lice.

I zaista ako se nove fotografije uporede sa onima od pre nekoliko godina mogu se primetite promene na licu slavnog glumca.

Glumac na ovu temu za sada nije pričao, a ono što se zna i o čemu su strani mediji pisali jeste da je bio nezadovoljan izgledom svog nosa, pa je odlučio da ga 'izravna' kod plastičnog hirurga. "100 Plastic Surgery" navodi da je glumac prvi put operisao nos u srednjoj školi, a drugi put u početku svoje manekenske karijere.

Šuška se da je Ešton koristio usluge bootksa
Priscilla Grant / Everett / Profimedia 

Podsetimo, ljubavna priča Eštona Kučera i Mile Kunis počela je 2012., iako se poznaju od 1997. godine. Tada su se upoznali na setu popularne serije "Vesele sedamdesete" u kojoj su glumili ljubavni par ne imajući pojma da će to jednog dana postati. I to jedan od najslađih. Mila je tada imala samo 14 godina, a Ashton 19.

Ešton je Milu Kunis upoznao kada je imala samo 14 godina
Shutterstock 

Nakon završetka snimanja serije, par je ostao u kontaktu, a godinama kasnije su se sreli na zabavi na kojoj su razmenili drugi poljubac.

"Rekla mi je: 'Nisi spreman za vezu'. Ja sam joj odgovorio: 'Nisam spreman biti u vezi'. To je bilo smešno jer je ona tada snimila film 'Friends with Benefits', a ja 'No Strings Attached', koji su bili svojom radnjom o neobaveznoj vezi isti" objasnio je Kučer.

Ipak, hemija među njima bila je prejaka. Par se venčao u tajnosti 2015. godine, a imaju sina i ćerku. Danas važe za jedan od najstabilnijih parova u Holivudu, a pre nje, Ešton je bio u braku sa starijom koleginicom Demi Mur.

Demi je pre nekoliko godina iznela detalje o njihovom odnosu. Naime, ona je otkrila da ju je Ešton tokom braka varao, insistirao da u krevetu uvedu i treću osobu, kao i da se ona zbog njega samopovređivala, i bila u ratu sa starijom ćerkom.

demi mur nije imala lepe reči za bivšeg partnera eštona
Shutterstock 

Takođe se pričalo da je upravo Mila ta koja je Eštona "preotela" glumici, iako su na samom početku bili samo prijatelji "sa povlasticama". Ešton je nakon toga priznao da je želeo da "oplete" po Demi, ali se "setio da ima decu koja će sve to jednog dana čitati". 

Koliko se Ešton promenio pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

River / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Priscilla Grant / Everett / Profimedia Da li je to glumac bio na botoksu?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!