Svet je potresla vest da je naš proslavljeni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo nakon duge borbe sa opakom bolešću. Nažalost, iako se mislilo da je uspeo da pobedi leukemiju, bolest se vratila, a situacija je do samog kraja bila kritična. Proslavljeno ime fubala borio se lavovski, ali nažalost, uprkos želji za životom i naporima lekara, Siniša je izgubio bitku. 

Mihajlović je pre samo nekoliko meseci na konferenciji za medije izmeđuostalog rekao: "Ova bolest je zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom" kada je otkrio javnosti da mu se vratio rak koji mu je prvi put dijagnostifikovan pre dve ipo godine. 

Siniša Mihajlović ponovo se bori sa rakom.
Gianluca Ricci / Zuma Press / Profimedia 

Potresne vesti pogodile su poštovaoce njegovog lika i dela, ali najviše njegovu porodicu, pogotovo suprugu Arijanu sa kojom je bio u braku dugih 25 godina.

Siniša Mihajlović već 25 godina je u braku sa Arijanom.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Nekadašnji model i tv voditeljka iako je u petoj deceniji može da stane na crtu daleko mlađim devojkama, a teško da biste poverovali da ima 48 godina kada pogledate njene fotografije. Sa Sinišom je dobila petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana, a nekadašnja tv zvezda zaista se može pohvaliti da i danas ima manekensku figuru.

Stoički je sa Sinišom podnosila lečenje i sve teške trenutke, a kada se njen suprug prvi put suočio ne samo sa kancerom, već i sa koronom rekla je za italijanske medije:

- Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu. Važna stvar je imati snagu da reagujete na ovakve situacije. Siniša je u Bolonji, veoma je jak. Bio je dovoljno jak čak i za koronu. Ima neverovatnu snagu u svemu što radi.

Takođe se tada osvrnula na početak njihove ljubavne priče i objasnila da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru, kao i da je to bila ljubav na prvi pogled.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala. Siniša me je osvojio svojom slatkoćom. Tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi – otkrila je tada Arijana.

Zapravo i sam Siniša priznao je prijatelju da je je znao da će oženiti Arijanu onog dana kada ju je ugledao.

- Tog prvog dana kada sam je video, upoznali smo se preko jedne naše prijateljice, kojoj sam rekao, reci joj: 'spreman sam da je oženim i danas i sutra, kadgod' - rekao je proslavljeni fudbalski stručnjak jednom prilikom.

A kako je rekao, tako je i bilo, te posle zabavljanja, zaista je lepo videti kako je, na kraju, čak i čovek snažnog karaktera kao što je Siniša mogao da se prepusti jakim emocijama. Izmeđuostalog, Arijana je bila ta koja je uspela da ga "izbrusi" i dolazala da ljubav zaista čini ona ponekad neočekivana čuda.

Nekadašnja manekenka i dan-danas pleni pozitivnom energijom i lepotom, a neretko je i na listi najbolje obučenih Italijanki, definitivno zasluženo, jer zna dobro šta joj stoji, a opet, ne libi se da se poigrava modom.

Žena Siniše Mihajlovića Arijana nekadašnja je manekenka i tv zvezda.
pritnscreen/instagram 

Takođe, Arijana je od samog starta bila neko ko je podržavao Sinišu u svemu: njih dvoje su bili u srećnom braku i uspeli su da stvore stabilnu porodicu, oslonac i sigurno utočište. Čak su često i primer ne samo u svetu sporta već i inače, jer nema mnogo veza slavnih koje traju toliko dugo vremena, i odolevaju svim iskušenjima, a još njihovih fotografija iz dana najveće ljubavi pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Ljubavna priča srpskog fudbalera i italijanske manekenke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!