Tužne vesti za sve ljubitelje benda "Foo Fighters".

Bunjar Tejlor Hokins, preminuo je iznenada u 51. godini. Bend je vest potvrdio na Tviteru.

"Naša porodica je slomljena zbog tragičnog i prevremenog odlaska našeg voljenog Tejlora. Njegov muzički duh i zarazni smeh živeće s nama zauvek. Naša srca su uz njegovu suprugu, decu i porodicu i molimo da njihova privatnost bude tretirana s najvećim poštovanjem u ovom nezamislivo teškom trenutku", saopštio je bend u svojoj objavi. 

Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali uprkos insinuacijama da se muzičar vratio na stari put i konzumirao narkotike, kako su izjavili neki izvori bliski njegovoj porodici, to nije bio slučaj.

Bubnjar Tejlor Hokins pronađen je mrtav u hotelskoj sobi.
Yui Mok / PA Images / Profimedia 

Poznato je da je Hokins 2001. godine zbog zloupotrebe narkotika čak dve nedelje proveo u komi, nakon čega je prestao sa konzumacijom nedozvoljenih supstanci. Inače, čuveni bubnjar je bio oženjen i imao troje dece.

Tejlor Hokins bio je oženjen i imao je troje dece.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Potsetimo, Tejlor Hokins inače nije originalni bubnjar benda "Foo Fighters" koji su nedavno i predstavili svoj film "Studio 666". Najpre je za bubnjevima bio Vilijam Goldsmit, ali je nakon svađa sa članovima benda na snimanju albuma "The colour and the shape", Goldsmit je napustio grupu i Tejlor im se pridružio 1997. godine.

Od bubnjara su se oprostili mnogi poznati muzičari, među kojima frontmen Rage Against The Machine, Tom Morelo, bubnjar grupe Dream Theater Majk Portnoj i drugi.

Tejlor Hokins bio je drugi bubnjar benda Foo Fighters.
pritnscreen/youtube 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!