Rođeni Brat Željka Joksimovića, glumac Saša Joksimović odlučio je da sa javnošću podeli kroz kakve teškoće su prošli on i njegova supruga.

Glumac je sa suprugom Nevenom u braku više od jedne decenije, a prošla godina zadala im je bolan udarac, o kome su do sada ćutali.

 "Prošla godina mi je najgora godina u životu, prvo izgubili smo bebu 22. maja na našu slavu i nisam imao posla. Jedva smo je preživeli. Danas sam presrećan, jer je to iza nas. Puno radim, imam divnu suprugu, borca pravog i najboljeg sina na svetu. Ne treba mi više... Hvala Bogu na svemu! Sve će proći", napisao je glumac na Insta storiju.

Saša Joksimović-Željko Joksimović-brat-spontani pobačaj-Jovana Joksimović
Print Screen/Instagram/Saša Joksimović 

Podsetimo, Saša je već dvanaest godina u braku sa producentkinjom Nevenom, a jednom prilikom je govorio otvoreno i o problemima koje su on i supruga imali na početku veze.

"Mi smo vezu započeli još u srednjoj školi i ona traje punih 17 godina, od kojih smo devet u braku - rekao je Saša i otkrio da su tokom zabavljanja i raskidali, da bi se posle nešto više od godinu dana pomirili.

"Kritična je treća godina veze, pa onda peta. Mi smo tada raskinuli i 13 meseci vodili svako svoj život. Kod nas nije važila ona priča da vaza koja se slomi ne može da se zalepi. Nakon pomirenja naš puknuti kolač je zapravo još hrskaviji i lepši. Veza nam je postala čvršća, iako bi za nju neki rekli da je turbulentna" ispričao je Saša pre tri godine.