Itan Sapli stekao je ogromnu popularnost u svetu nakon prikazivanja kultne serije "My name is Earl".

Postao je kao "omiljeni buca Holivuda", a iako je igrao u brojnim hit ostvarenjima poput "American History", "The Butterfly Effect", "The Wolf of Wall Street", "Roadtrip" i mnogim drugim, uglavnom su mu pripadale uloge gojaznih, smotanih momaka "koje niko ne može da voli sem kao prijatelja".

Itan Sapli bio je nekad omiljeni "buca" Holivuda.
United Artists / Entertainment Pictures / Profimedia 

Međutim, sada se to promenilo ponajviše zahvaljujući njegovoj neverovatnoj transformaciji zbog koje ćete teško poverovati da gledate u fotografiju istog čoveka.

Itan je smršao neverovatnih 130 kilograma, promenio stil života, a od momka kog su se, ne samo na filmu, već i u realnom životu, kako je i sam priznao "gadila žene", postao je frajer na kog bi retko ko ostao ravnodušan.

Njega je 2002. godine na drastičnu promenu inspirisala devojka Brendi Luis, koja je 4 godine kasnije postala i njegova supruga. upravo je zbog nje odlučio da menja životne navike i dovede svoje telo u formu.

Itan Sapli odlučio se na promenu kada je upoznao sadašnju suprugu.
Anthony / Pacific coast news / Profimedia 

"Kada sam je upoznao, prvi put sam počeo da razmišljam o budućnosti i svemu što želim da proživimi s njom", izjavio je jednom za časopis People, a nedavno je i na svom Instagram profilu napisao dirljivu objavu povodom njenog rođendana.

"Pre nego što sam upoznao svoju ženu, budućnost nije bila nešto o čemu sam razmišljao. Toliko mi je drago da je život sada nešto čemu se iz dana u dan radujem. Srećan rođendan, Brendi. Volim te", rekao je emotivni EItan, a objava je u kratkom roku skupila više od 20.000 lajkova.

Itan Sapli izgubio je preko 130 kilograma.
Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac inače na svom profilu često daje korisne savete vezane za ishranu i trening, a kako je rekao, brzo je shvatio da za ekstremne rezultate izgladnjivanje i dijete nisu rešenje.

"Proveo sam gotovo dve decenije prilagođavajući se raznim dijetama i patio sam. Bio sam uspešan u tome, brzo bih došao do cilja, ali bih vrlo brzo i pao. Više ne patim, već volim svoj život", priznao je jednom prilikom, a još njegovih neverovatnih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Itan Sapli danas izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!