Salma Hajek godinama skriva ćerku Valentinu od očiju medija. Kako je i sama više puta istakla, želela je da joj obezbedi bezbrižno detinjstvo, te da ona sama odluči u nekim godinama da li želi da se pojavljuje na crvenom tepihu ili ne.

Zato je i bilo pravo iznenađenje kada se holivudska diva pojavila na Nedelji mode u Parizu ne samo sa suprugom milijarderom Fransoom Endi-Pinoom, već i sa Valentinom, ali i pastorkom Matildom.

Za sve ove godine moglo se na prste jedne ruke izbrojati koliko ima Valentininih paparaco fotografija, a sada je lepa tinejdžerka prodefilovala crvenim tepihom i oduševila prisutne. Ona se u poslednje vreme sve češće pojavljuje na glamuroznim događajima, a mnogi komentarišu da je lepotom nadmašila slavnu majku.

Iako su je Salma Hajek i njen suprug godinama krili od medija, u poslednje vreme ćerka Valentina se sve češće može videti na javnim događajima.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Takođe, iako se Salma često nalazi na listama najgore obučenih, to nije slučaj i sa Valentinom koja je u više navrata oduševila modnim odabirima. ovog puta odlučila se uzak džemper od trikotaže i mini suknju sa iscepanim rubom, Balenciaga čarape i salonke istog brenda sa mini potepticom. Sa druge strane, Matilda je bila u ispranom džinsu od glave do pete.

Salma Hajek pojavila se na Nedelji mode sa mužem i ćerkom, kao i pastorkom.
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Za razliku od Matilde, Valentina je niska, a u licu je neverovatan miks Fransoe i Salme. Doduše, mnogi su saglasni da više podseća na oca kako je starija.

Podsetimo, glumica je sa Fransoom u braku od 2009. godine, a Valentina je Salmino jedino dete, dok on iz prethodnih veza ima troje dece.

Valentina je jedino dete Salme Hajek.
OConnor / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia 

Sa prvom suprugom ima 24-godišnjeg sina Fransou i pomenutu 21-godišnju ćerku Matildu, dok iz afere sa manekenkom Lindom Evanđelistom ima 15-godišnjeg sina Augustina Džejmsa.

Salma je, kako je više puta isticala, želela veliku porodicu, međutim, sa suprugom je dobila samo jedno dete. Ipak, ona danas ponosno ističe da su i pastorci njena deca.

"Oduvek sam želela da imam puno dece, a nisam mogla. Moje telo je, kao čudo, rodilo jedno. Ogroman blagoslov je činjenica da suprug ima još troje dece. Dakle, imam ih četiri. I svi su toliko različiti", rekla je svojevremeno, a još Valentininih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Valerie MACON / AFP / Profimedia, Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia Pogledajte kako danas izgleda Valentina, ćerka Salme Hajek

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!