Džesika Simpson nekada je bila omiljena američka slatkica.

Žarila je i palila scenom, nizala hit za hitom, a imala je i nekoliko zapaženijih glumačkih uloga.

Uz sve to, vodila je i neke popularne rijaliti programe, i pokrenula svoj brend odeće, a imala je sreće i na ljubavnom planu. Sa nekadašnjim fudbalerom Erikom Džonsonom ušla je u vezu, a potom i u brak tokom kog su dobili troje dece.

Džesika Simpson nekada je bila omiljena amrička slatkica.
Shutterstock 

Međutim, tada su krenuli njeni problemi. Nakon svake trudnoće veoma se ugojila, a kao da joj nije bilo dovoljno što se zbog toga osećala loše, već su i komentari na mrežama bili nemilosrdni.

Džesika Simpson ugojila se posle svake trudnoće.
Profimedia 

Ljudi su je nazivali pogrdnim imenima i ismevali, a u jednom trenutku, nakon poslednje trudnoće pre dve godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda od kilograma. Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom, isprva nije ni shvatila koliko pije.

Džesika Simpson žalila se da se tokom trudnoća mnogo ugojila.
SC / Backgrid USA / Profimedia 

"Nisam ni bila svesna koliko pijem. Mislila sam da me piće čini hrabrijom i da imam više samopouzdanja, ali činilo mi je baš suprotno. Zapravo, zbog alkohola sam postala nema. Ćutala sam i bila tupa", rekla je glumica u jednoj emisiji, a potom je pokušala da objasni zašto se prepustila alkoholu:

"Htela sam bolje da razumem sebe i život koji mi se dešava. Moja deca odrastaju i gledaju svaki moj pokret. To je velika odgovornost", otkrila je Džesika koja je dodala da ju je alkohol potpuno ideformisao, kao i da svoje lice i telo nije mogla da prepozna.

Džesika Simpson kaže da je bila depresivna zbog debljine.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Čak je i njen suprug prestao da pije u znak podrške, a pevačica i glumica ističe da je posebno ponosna što tokom pandemije nije liznula ni kap alkohola.

Nakon svega Džesika se posvetila zdravom životu i u rekordnom roku skinula čak 50 kilograma. Lepotica koja je visoka samo 160 cm, u jednom trenutku imala je čak 110 kilograma, zbog čega se otežano kretala.

Džesika Simpson smršala je preko 50 kilograma.
pritnscreen/instagram 

Međutim, sa gubitkom kilograma došlo je i do promene na njenom licu, te je Džesika u jednom trenutku žestoko preterivala a filerima i botoksom. Fanovi su bili zabrinuti, te se ispod njenih fotografija nalazilo more pitanja.

Džesika Simpson zabrinula je fanove još pre nekoliko meseci kada je pozirala bez šminke.
pritnscreen/instagram 

"Šta si to radila na svom licu?", "Izgledaš potpuno drugačije", "Zašto si se okrenula plastičnim operacijama, to ti nije trebalo?", "Na prvi trenutak nisam prepoznala ko je na fotografiji", samo su neki od komentara.

Džesika Simpson u jednom trenutku preterala je sa filerima i operacijama.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, iako se činilo da se primirila kada su u pitanju fileri i slično, pevačica je sada ponovo zabrinula pratioce nakon novog selfija. Džesika je izgledala neprirodno tanko, pogotovo ako se uzmu u obzir njene objave s početka meseca.

Deluje da je izgubila još kilograma, a u licu je delovala ispijeno i bledo.

Džesika Simpson našla se na meti kritika zbog mršavosti.
pritnscreen/instagram 

"Njeno lice deluje nenormalno ispijeno, nadam se da je dobro", "Jako si mršava, da li si dobro", "Na pragu si anoreksije ako ovako nastaviš", "ŠTa se dešava, zašto izgledaš ovako", "Meni si bila slatka i sa viškom kilograma, ali tvoj izgled me brine", "Džesika, ne, zašto si ovo sebi uradila?"... delić je onoga što se moglo pročitati u komentarima.

Džesika Simpson našla se na meti kritika da je na granici anoreksije nakon poslednjeg posta.
pritnscreen/instagram 

Džesika se povodom komentara nije oglašavala, niti je odgovarala zabrinutim fanovima, iako je dan kasnije izbacila fotografiju sa snimanja koje je nastalo pre nekoliko meseci, a promena u kilaži je više nego očigledna.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!