Jelena Karleuša često je inspiracija brojnim domaćim i svetskim zvezdama, ali nažalost, ne može svako to tako uspešno da iznese kao ona.

Do sada nas je častila brojnim smelim kombinacijama, a njeni obožavaoci posebno vole i kežual izdanja koja odišu stilom.

Međutim, kada je reč o nastupima, kada je Jelena u pitanju tu zaista možemo da očekujemo neočekivano. Poznato je da je lepa pevačica uvek na visini zadatka, te da se uvek trudi da publici prezentuje nešto novo i drugačije.

Jelena se na nastupu pojavila u kožnom kompletu.
ATA Images 

Tako je bilo i ovog puta na nastupu u jednom beogradskom klubu gde je Jelena pojavila u možda najprovokativnijem izdanju do sada. Ona je nosila kožne pantalone izrazito niskog struka, a preko bodi u formi korseta koji je visoko sečen. Poseban detalj bila je masivna zlatna ogrlica, kao i velike zlatne zihernadle na bretelama.

Jelena je oduševila publiku vrelim izdanjem.
ATA Images 

Jelena je ceo look upotpunila naočarima i čizmama sa visokim potpeticama, ali i pink kosom, a zbog celokupnog look-a mnogi su je poredili sa Barbikom.

I zaista, dovoljan je jedan pogled na Jelenino telo koje je dovela do savršentva, te da vam odmah bude jasno zašto je to tako.

Jelena Karleuša na nastupu meša Instagram/karleusastar

Inače, Jelenu je nedavno zapratio i sam Kanje Vest, nakon što je pozirala potpuno naga u Yeezy patikama, a poznato je da je naša pevačica odavno inspiracija Kim Kardašijan, što možete videti i po fotografijama u galeriji u nastavku:

Instagram, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Jelena Karleuša i Kim Kardašijan vole iste čizme brenda Vetements x Manolo Blahnik.

Inače, Jelena je nakon nastupa prokomentarisala i Konstraktinu pobedu, ali i svoju prijateljicu Saru Jo i mladu pevačicu Zorju.

Jelena Karleuša o konstrakti i Sari Jo.
printscreen/kurir televizija 

- Znala sam da će Konstrakta da pobedi, bila sam prosto, pa sigurna. Navijala sam svim srcem i za dragu Saru Jo. Bilo je tu još dobrih izvođača. Pevački je Zorja bila fantastična, mislim da je pesma bila neadekvatna, ali kada bi joj neko napravio adekvatnu pesmu ona bi mogla da bude svetska zvezda- rekla je Karleuša, a detalje intervjua pogledajte u videu na kraju teksta:

Karleuša na nesvakidašnji način komentarisala Anastasijin nastup, PA PROGOVORILA O KONSTRAKTI! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!