Tamara Kalinić, naša najuspešnija influenserka danas proslavlja 33. rođendan. Srpkinja koja se našla među 10 najsupešnijih svetskih influensera na Instagramu ima pravu armiju fanova gde je prati preko milion ljudi.

Ova Novosađanka je rado viđena na modnim revijama svetskih dizajnera, poznati kretaori za nju imaju samo reči hvale, a do sada je sarađivala sa mnogim brendovima, kako domaćim, tako i stranim.

Ona je uspela u onome što je zamislila, te tako danas ima posao iz snova. U jednoj farmaceutskoj kompaniji u Londonu, Tamara Kalinić je vredno radila, a onda je odlučila da da otkaz.

Da je bila na pravom putu kada je napustila farmaciju možda najbolje govori činjenica da je otkaz dala 1. jula 2015. godine, a već sutradan dobila je ponudu za angažman uz honorar dvostruko veći od njene plate u apoteci. Danas kaže da je to privukla svojim pozitivnim stavom.

"Pošto je farmacija moje zanimanje, to je bio posao koji mi nije bilo lako da napustim. Tek dve godine živim od ovoga, a poslednja godina je bila baš uspešna", ispričala je Tamara 2016. za Blic Ženu. Otkrila je i kako su roditelji reagovali kada je rekla da napušta farmaciju.

"Pošto sam radila u apoteci, svaka pauza za ručak mi je bila na kompjuteru da stavim novi blog post, da vidim da li imam neke nove mejlove. Tako da sam radila svaki slobodan trenutak na blogu iako sam imala posao u apoteci. Svi su mi govorili da sam luda, roditelji su mi govorili da je to neki prolazan hobi, da nema ništa od toga, zašto sam se toliko školovala da bi se sad bavila modom. Ali to je bila tolika moja strast i želja, ja sam to toliko želela da sam bukvalno radila vikendima, ujutru, pre posla, na pauzi, posle posla...", rekla je Tamara tom prilikom. S obzirom na to da radi sa profesionalnim fotografima, kaže ne želi da se njene slike previše obrađuju.

Tamara Kalinić je napustila plaćen posao da bi se bavila modom
Focus / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Želim da moja estetika bude prirodna, da sam uvek u svom elementu". Tamara je svima želela da pokaže da novac može da se zaradi i bez golotinje.

"Ja želim da pokažem ljudima da je moguće dostići uspeh u svetu mode i da se ne skidate, čak naprotiv - da se oblačite. Moda je moje zanimanje i nema smisla da se skidam", rekla je blogerka koja se modom bavi preko 10 godina. 

"Diploma je u fioci, ako ne bude više naslovnih strana, zameniću ih diplomom", rekla je Tamara jednom prilikom tokom gostovanja u jutarnjem programu na TV Prva. Ne krije da je naporno radila da bi postigla uspeh.

J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia Naša najuspešnija influenserka slavi rođendan

"Iza svega stoji mnogo rada. Prvo sam radila u apoteci. Vikendima sam slikala kombinacije. Ja bih se presvlačila po deset puta, moja sestra je to slikala. U početku to niko nije čitao, jedina ja sam bila čitalac svog bloga, nula komentara i onda je odjednom krenulo", istakla je ona.

Tamara je danas jedna od najuspešnijih svetskih influenserki
Shutterstock 

Ovu Srpkinju Daily Mail je uvrstio na listu žena sa kolekcijom najskupljih tašni, a Vogue u 10 najboljih svetskih blogerki. Svoj kanal na Jutjubu, blog, kao i profil na Instagramu gradila je lagano, a danas broji preko milion pratilaca.

Tamara Kalinić je rado viđena na revijama poput Dior, Miu Miu, Prada, Versace, Gucci...
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

"To je nešto neverovatno, iskreno, ni sama nisam mogla da verujem kada sam videla. Sebe ne smatram osobom koja je nešto uticajna ili moćna, uspešna, uvek razmišljam o sebi kao o Tamari Kalinić, kao što svi o sebi razmišljaju najnormalnije".

Tamara danas živi u Parizu, veoma je angažovana, a čim joj se ukaže prilika poseti rodnu zemlju gde ima rodbinu i prijatelje. Rado je viđena na filskim festivalima kao što je Kanski festival, počastvovana je gošća svih Nedelja mode, a svetski dizajneri se grabe oko nje.

Iza Tamarinog uspeha stoje godine rada
Instagram 

Ljubavni život

Tamara je srećna i ispunjena i na emotivnom polju. Naime, ova lepa Srpkinja već duže vreme uživa u romansi s muškarcem iz modne industrije zbog kog se preselila u Francusku.

Tamara ne voli da eksoponira svog partnera, te je do sada objavljivala fotografije na kojima se ne vidi jasno njen partner, a šira javnost mogla je da ga ulovi samo na sekund kada je Anastasija Ražnatović, dobra prijateljica influenserke objavila stori na svom Instagramu kada su bili u provodu.

"Moj dečko je najneverovatnije ljudsko biće koja sam ikada srela. Ljubazan, pun ljubavi, uvek misli na mene, lojalan, zabavan, pristojan, džentlmen, vredan, biznismen", istakla je Tamara za Hello kada je pričala o svom partneru. Nekolikoputa putem Instagrama Tamara je dobila pitanja poput "zašto kriješ svog dečka", na šta je ona rado odgovorila.

pritnscreen/instagram, printscreen/youtube Javnost je saznala za lik dečka Tamare Kalinić kog ona ne prikazuje na svojim društvenim mrežama.

"Često nas možete sresti zajedno", napisala je jednom prilikom i dodala da jedino ne postavlja fotografije sa njim, jer on ima svoj, ona svoj posao, te da on nije javna ličnost i da i na taj način poštuje njegovu privatnost.

"Ko zna, možda ću jednog dana podeliti fotografiju sa njim, ali ne vidim zašto bih morala to da radim sad. Srećna sam ovako kako je!" objasnila je influenserka.

Tamara danas živi u Francuskoj sa svojim partnerom
screenshoot/instagram 

Da je Filipo, Tamarin partner izuzetno veliki kavaljer govori i činjenica da ju je vodio na spektakularna putovanja, a svakodnevno je iznenađuje poklonima, što Kalinićeva rado deli na svom Instagramu.

Tamara je za sada srećna, zadovoljna i ispunjena na svim poljima, te je očigledno samo nebo granica za sve ono što će ostvariti u narednom periodu, i ko zna, s obzirom kako im se veza razvija, možda nas influenserka i obraduje nekom zajedničkom fotografijom.

Instagram, IPA / ddp USA / Profimedia Najuspešnija srpska influenserka


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!