Slavni DJ Dejvid Geta snimljen je preko nekoliko dana u romantičnoj šetnju na St. Bartsu sa svojom devojkom Džesikom Ledon.

Paparaci su snimili Gezu u društvu 30-godišnje devojke, inače kubanske manekenke nestvarno lepog lica, ali i tela.

Dejvid i Džesika zajedno su dugih sedam godina, a čini se da njihova ljubav ne jenjava.

Džesika je za ovu priliku nosila maksi narandžastu top haljinu, u kojoj je istakla zavidnu liniju, dok je Dejvid nosio lanene pantalone i belu košulju.

Džesika i Dejvid snimljeni u šetnji s prijateljima
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Ovaj 54-godišnjak je vezu s 24 godina mlađom Džesikom započeo 2017. godine. Fotografi su sledeće godine na njenoj ruci snimili veliki dijamantski prsten, a mediji su se raspisali o mogućoj veridbi. Geta je demantovao veridbu i izjavio da je reč o 'prstenu obećanja' jer više ne veruje u brak.

Džesika je rodom s Kube
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Podsetimo, Geta se razveo od svoje supruge Keti Lob 2014. godine i to nakon 22 godine braka, a Džesiki je prsten obećanja poklonio 2017. godine kao simbol ljubavi i predanosti. S bišom suprugom je u braku bio od 1992. godine pa sve dok nisu odlučili da se rastanu 2014. godine i to sporazumno, a zajedno odgajaju 18-godišnjeg sina Elvisa i 14-godišnju ćerku Endži.

Ko je Džesika Ledon?

Džesika je rođena na Kubi, a odrasla je u Miamiju. Potom se preselila u Los Anđeles nakon što je diplomirala poslovnu ekonomiju. S obzirom na to da je celi svoj život u Americi, ponosna je i na to što je Amerikanka, ali i Kubanka. To se vidi i na njenim društvenim mrežama, gde vrlo često ističe svoje korene.

Džesika voli i te kako da vežb a na to je "navukla" i svog partnera
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Džesika ne mari za razliku u godinama. Ovo je i te kako očigledno, s obzirom na to da je od svog partnera mlađa čak 24 godine. Prema svemu sudeći, njima je najbitnija sreća, koja se i te kako vidi kod njih. Godine su samo broj, ako pitate Džesiku i Dejvida.

Prema biografiji IMDb stranice, studirala je na programu Stella Adler Conservatory u Los Anđelesu. Njena zasluga na IMDb-u je rijaoliti takmičenje u seriji Model Latina u kojoj se 2010. pojavila u šest epizoda. Ako je suditi prema njenom Instagramu, uz glumu, uživa i u ulozi producentkinje.

Džesika i Dejvid su zajedno 7 godina
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

Takođe, velika je zaljubljenica u vežbanje i zdrav život, a na to je navukla i svog odabranika koji je uz lepoticu doveo svoje telo do savršenstva u šestoj deceniji, a više fotografije lepe Džesike pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni DJ uživa u romansi sa zgodnom Kubankom


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!