Kejti Prajs ne prestaje da šokira ljude gdegod se pojavi.

Nekadašnja manekenka nedavno je po 13. put operisala grudi, međutim, to nisu jedine intervencije kojima se podvrgla.

Zatezala je lice nekoliko puta, operisala nos, povećavala usne, zamenila zube, radila liposukciju, takođe nekoliko puta... a tek da ne spominjemo filere i botoks. Kako je i sama priznala, nekad sebi izgleda poput "jezive lutke", ali čini se da je to i dalje ne sprečava da se operiše i menja svoj izgled.

Kejti Prajs zgražavala je pojavom na bazenu.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sada su je paparaci uslikali dok je odmarala pored bazena, a društvo joj je pravio verenik kog je pre samo nekoliko meseci optužila za nasilje. Kejti se baškarila u luksuznom hotelu na Tajlandu, iako je kako kaže, bankrotirala, te je čak otvorila i OnlyFans profil. Međutim, razočaranje je bilo to što niko nije želeo da gleda njeno, sada već poptuno izdeformisano telo.

Kejti Prajs operacijama je deformisala telo.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Koliko se sve izmaklo kontroli potvrdile su upravo paparaco fotke. Grudi joj izgledaju poput džinovskih balona, a gestikulaciju lica gotovo i da nema zbog silnih zahvata. Na sve to, ono na šta su se ljudi najviše zgražavali je i njen pupak koji je, po mišljenju mnogih, previše visoko, i na potpuno neprirodnom mestu, što je najverovatnije posledica poslednje liposukcije u kombinaciji sa ugradnjom "petica".

Kejti Prajs zbog intervencija pupak više ne stoji tamo gde bi trebalo.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Njena porodica je navodno "užasnuta" poslednjom estetskom procedurom i razočarani su jer su hirurzi uopšte pristali na to.

"Sada postaje zaista glupo i više nego neodgovorno. Iskreno, svi su prilično užasnuti", rekao je izvor za britanske medije.

Porodica Kejti Prajs zabrinuta je za nju zbog njene opsesije operacijama i izgledom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kejtina majka Ejmi je nedavno otkrila da strahuje da njena ćerka pati od telesne dismorfije, ozbiljnog mentalnog poremećaja pri kome osoba doživljava delove svog tela kao ekstremno ružne, deformisane i neprivlačne.

"Možda sve to radi jer se ne oseća kao da je dovoljno privlačna, ili je možda reč o telesnoj dismorfiji. Deo problema je i što ona dobija besplatne operacije, jer je dovoljno da ponudi svoje ime da ih reklamira", rekla je njena majka.

Kejti Prajs uživala je u svojim "peticama" na bazenu, dok su je posetioci zgorženo posmatrali.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bilo kako bilo, od nekadašnje slatkice gotovo da nije ostalo ništa, a Kejtini najbliži tvrde da iako već sada izgleda poput Frankeštajnove neveste, neće se smiriti dok se nešto ozbiljno ne desi.

Koliko se Kejti promenila od samih početaka pa do danas pogledajte u galeriji ispod i procenite, da li su joj zaista sve te intervencije zaista bile potrebne.

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Shutterstock Rijaliti zvezda ne liči na sebe

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!