Roman Abramovič možda ostaje bez fudbalskog kluba "Čelsi" koji mu je donosio milione dolara, kao i luksuznih vila u kojima će najverovatnije biti smeštene urkajinske izbeglice, ali kako stvari stoje, na polju ljubavi ide mu nikad bolje.

Ruski oligarh navodno je uplovio u novu vezu još početkom oktobra prošle godine i to sa lepom 25-godišnjom glumicom i preduzetnicom Aleksandrom Korendjuk.

Aleksandra Korendjuk navodno je nova devojka Romana Abramoviča.
pritnscreen/instagram 

Zanimljivo je i da je Aleksandra ukrajinskog porekla, a vezu je razotkrila ruska šoubiznis novinarka i kolumnistkinja Božena Rinska. Ista novinarka je svojevremeno prva objavila da će se Abramovič oženiti Dašom Žukovom, svojom trećom suprugom sa kojom je bio u braku od 2008. do 2018. godine.

Aleksandra Korendjuk je glumica i preduzetnica.
printscreen/instagram 

Rinska je obelodanila da je Ambramovič počeo da se viđa sa Aleksandrom u oktobru prošle godine.

"Nova devojka Romana Abramoviča je veoma interesantna. Početkom godine krenule se glasine da je njegovo srce osvojila Aleksandra Korendjuk. O njoj postoji veoma malo podataka, ali priča se da je osnivač kompanije u muzičkoj industriji. Ona se takođe okušala kao glumica", rekla je ova novinarka.

Vezu sa Aleksandrom Korendjuk razotkrila je ruska novinarka.
pritnscreen/instagram 

Ona je igrala hostesu u dve epizode serije koja se snimala u Moskvi, a u Rusiji kažu da je držala svoj život strogo u tajnosti, kao i da njeno prezime ukazuje na to da ima ukrajinske korene. Takođe, navodno je osnivač Instituta muzičkih inicijativa koji pomaže muzičarima u usponu.

"Ironično je da je Ambramovič povezan sa damom ukrajinskog porekla baš kada je sankcionisan zbog rata i njegovih veza s Putinom", dodao je izvor.

Roman Abramovič ima novu devojku ukrajinskog porekla.
Shutterstock 

Inače, Abramovič je imao veoma buran ljubavni život, pa je tako ovezivan sa sa ruskom balerinom Dajanom Višnjevom (45) zbog koje je navodno svojim privatnim avionom išao do grada Perma u blizini Uralskih planina kako bi mogao da je posmatra na predstavama. No, nešto kasnije je njegov portparol odbacio takva nagađanja kao besmislicu, a Višnjeva se u međuvremenu udala i rodila sina.

Prvu suprugu Olgu Jurevnu Lisovu, tri godine stariju ćerku uticajnog diplomate, Roman je upoznao još kao 20-godišnjak u jednom restoranu, kada je bio daleko od bogataša kakav je danas, a strast je buknula toliko silovito da se par venčao nakon samo osam nedelja veze.

Prva žena Romana Abramoviča nakon razvoda ostala je bez ičega.
printscreen/instagram 

Brak je pukao zbog lepe stjuardese Irine Vjačeslavovne Malandin. Doduše, ona je kasnije govorila da je njen život sa Romanom bio "zlatni kavez". Njihov razvod bio je jedan od najskupljih u istoriji, a odnos im je pukao zbog prevare, ovog puta sa mladom i bogatom Dašom Žukovom.

Roman Abamovič prvu ženu prevario je sa stjuardesom.
Bildbyran / Zuma Press / Profimedia 

Daša je Abramoviču zapela za oko još davne 2005. godine, a par se godinama viđao u tajnosti, čak su i samo venčanje sakrili od očiju javnosti. Ova brineta je poreklom iz veoma uticajne i bogate porodice, a od malih nogu navikla je na život u luksuzu. I uprkos tome što je većina verovala da je Roman sreću konačno pronašao pored nje, par je 2018. godine objavio da se rastaje.

Roman Abramovič je drugu ženu prevario sa bogatašicom Dašom.
Belousov Vitaly / TASS / Profimedia 

Nakon razvoda bila je bogatija navodno između 200 i 300 miliona dolara. Ostaje samo da vidimo da li će sada biti četvrta sreća, odnosno, da li će veza sa Aleksandrom imati lepši i srećniji epilog.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!