Kortni Kardašijan ne prestaje da privlači pažnju sa svojim verenikom Travisom Barkerom.

Iako često nailazi na kritike da se neprimereno ponaša, Kortni ne mari za komentare te je tako na svom Instagramu objavila je fotografije i video zapise na kojima ponosno pokazuje svoje obline i razmenjuje strasti sa verenikom.

Članica najpoznatije porodice na svetu Kardašijan-Džener, Kortni Kardašijan ne prestaje da puni medijske stupce nakon što se verila sa bubnjarem Travisom Barkerom u oktobru prošle godine, nakon samo 10 meseci veze.

kortni i travis snimljeni na plaži
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jedan od poslednjih poteza kojima je ovaj par podigao prašinu i izazvao lavinu negativnih komentara jeste njihovo ponašanje na jednoj plaži u Kaliforniji, gde nisu mogli da obuzdaju strasti.

Posetioci plažei prolaznici su u neverici skretali pogled od njih, dok su paparaci jedva dočekali da ovekoveče ovakav prizor.

slavni par je bez imalo blama razmenjivao nežnosti na plaži pred ljudima
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kortni je nakon paparaco fotografija i sama podelila niz slika, ali i video snimaka sa Travisom, pa je u jednom trenutku pokazala svoju bujnu pozadinu u tanga gaćama dok je on nežno miluje i ljubi pre nego se zajedno upute ka okeanu.

Inače, ovo nije prvi put da Kortni i Travis privlače pažnju na ovakav način. Prošle godine u Veneciji jahali su jedno drugo dok su ih paparaci snimali, a neprimereno su se ponašali i na svadbi prijatelja.

kortni i travis prošle godine snimljene u veneciji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kortni i Travisa pre romanse povezivalo je samo prijateljstvo koje su izgradili dok su godinama živeli u istoj zatvorenoj zajednici u kalifornijskom Kalabazasu i kretali se u istim krugovima, a ljubavnu vezu su započeli 2020. godine nakon Dana zaljubljenih.

kortni i travis na venčanju prijatelja razmenjivali strasti
Instagram 

Bubnjar grupe Blink 182 iza sebe ima dva propala braka - sa Melisom Kenedi i Šenom Mokler, sa kojom ima i dvoje dece - ćerku Alabamu Luelu i sina Landona Ašera.

Kortni je majka troje dece sa Skotom Diskom dobila je dva sina Masona i Rejna, kao i ćerku Penelope, a strani mediji nedavno su pisali da uskoro planira venčanje s novim izabranikom.

Instagram Slavni par na meti negativnih komentara zbog ponašanja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!