Prilikom sletanja na aerodrom JFK u Njujorku slavni supermodel nije mogao proći nezapaženo.

Ležerno obučena u sportske pantalone, kratku kožnu jaknu i patike Điđi Hadid vratila se kući nakon što je oduševila na pisti nedavno održane Nedelje mode u Parizu.

Međutim slavna manekenka bila je gotovo neprepoznatljiva i to zahvaljujući novoj boji kose.

Svoje duge crvenkasto smeđe pramenove, na kojima su joj mnogi zavideli, zamenila je izrazito platinastom bojom kose. Mnogi se slažu kako Điđi s novom bojom kose izgleda kao potpuno druga osoba, a neki bi je čak i teško prepoznali.

điđi hadid promenila boju kose
Timmie / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za putovanje je odabrala ležeran i chic stajling pretežito u crnoj boji koji je dodatno naglašavao svetlu boje kose.

Njena modna kombinacija za putovanje uključivala je sportske crne pantalone ukrašene s belom prugom sa strane, a upravo je to model koji mnogi modni stručnjaci ističu kao must-have za prolećne dane.

S pantalonama se odlično uklopila crna i kratka kožna jakna, model kakav bi mnogima dobro došao u ormaru.

điđi hadid snimljena na aerodromu u njujorku
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pre upečatljive transformacije Điđi je pre nekoliko dana šetala modnom pistom gde je nosila modele Vivienne Westwood te je joj je kosa bila prepoznatljive tamnoplave nijanse s tamnije obojanim korenom.

U međuvremenu manekenka, koju mnogi smatraju kraljicom modne piste, obećala je donirati svoju zaradu od Nedelje mode pogođenima ratom u Ukrajini. Kako je Điđi izgledala pre transformacije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Neil Warner/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Slavna manekenka napravila promenu

Điđi Hadid krajem godine bila je tema medija zbog raskida s muzičarem Zejnom Malikom, a kako su strani mediji pisali u celu priču bila je umešana i manekenkina mama Jolanda Hadid.

Poznato je da je Jolanda bila veoma stroga prema Điđi, te da je oduvek upravljala karijerama svoje dece. Javnost je mogla da vidi da je ćerki branila da jede da se ne bi ugojila, a svi se sećaju i snimka sa njenog rođendana kada je Điđi praktično otela hranu iz usta, samo da ne bi pojela celo parče torte jer "u Parizu ne vole debele devojke.

Strani mediji su Jolandu prozvali majka iz pakla
Veeren Ramsamy-Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia 

Branila joj je i da se bavi odbojkom, smatrajući to 'lezbijskim' sportom u kojem su sve žene nabijene, što modni svet ne voli.

- Odbojka je muževan sport, a manekenstvo je ženstveno - komentarisa je Jolanda i dodala, da "ponekad moramo da se odreknemo stvari koje volimo". 

Osim toga, Jolanda, za razliku od mnogih roditelja, nije želela da njene ćerke "gube vreme na školovanje". Prema njenim rečima, "manekenstvo je mnogo isplativije".

Međutim, čini se da je vrhunac bila Jolandina svađa sa Zejnom Malikom.

Njemu je navodno smetalo jer se Điđina majka meša u sve, te je došlo do okršaja, zbog čega je dobio uslovnu kaznu u trajanju od godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!