Glumica Amanda Bajns je ove nedelje otvorila novi Instagram profil, nakon nekog vremena skrivanja s društvenih mreža, a njen profil je već do sada stekao 67 hiljade pratioca.

Povod povratka na društvene mreže bila je odluka da pokrene proces ukidanja starateljstva pod kojim je već devet godina. Bajns smatra da je boljeg fizičkog i psihičkog stanja te da joj ne treba sudski nazdor.

Čini se da je bila motivisana slučajem Britni Spirs koja sada živi slobodan život, nakon duge muke sa starateljstvom.

Takođe, s pratiocima je podelila proces uklanjanja tetovaže srca na licu, tačno ispod oka.

Amanda u novom videu pozdravlja pratioce i obaveštava ih o sudskoj parnici koja je za dve nedelje. Zahvalila im se što ju prate i podržavaju.

To nije jedini video koji je Bynes objavila. Ukupno je s publikom podelila pet videa, a na jednom čak možemo videti njenog verenika kako snima reklamu.

Podsetimo, Bajns nije glumica koja se može pohvaliti svojom prošlošću.

Amanda je novinske stupce punila skandaloznim ponašanjem, te se više pisalo o njenim problemima sa drogom i alkoholom, kao i hapšenjima nego o ulogama.

Amanda je novinske stupce punila skandaloznim ponašanjem.
Instagram 

Najviše je iznenadila javnost kada je 2014. godine optužila svog oca za seksualno zlostavljanje, a onda povukla tužbu uz obrazloženje da joj je u glavu ugrađen mikročip zbog čega je to izjavila.

Glumica se na neko vreme povukla iz javnosti te na kraju završila i u klinici za odvikavanje, a prve fotografije nakon dugo vremena iz 2020. godine rastužile su njene fanove.

Najviše je iznenadila javnost kada je 2014. godine optužila svog oca za seksualno zlostavljanje.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Paul navodno jako dobro utječe na nju, pomaže joj da ostane trijezna, a u svemu mu pomažu i njezini roditelji s kojima ranije nije bila u dobrom odnosu, ali sada su izgladili sve probleme. Nekadašnja zvezda danas nema nikakve ambicije za povratak u Holivud koji ju je i odbacio nakon svih skandala.

Amanda je imala i puno psihičkih slomova, a pati od bipolarnosti te depresije. To je bio samo delić onoga što je dovelo da popuno upropasti blistavu karijeru ali i zbog čega je trenutno pod strogo kontrolisanim starateljstvom majke Lin koje je nedavno produženo do 2023. godine.

Njen Instagram bio je preplavljen golišavim fotografijama, istetovirala je lice, izazvala požar, svađala sa policijom, a u javnosti se pojavljivala u čudnim izdanjima, rasčupana, iscepana i neretko davala veoma bizarne intervjue.

Ovakav način života ostavio je posledice na njen izgled, a u nastavku pogledajte kako se Bajns menjala kroz godine.

Thumbs42 / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Amanda Bajns danas izgleda potpuno drugačije od onoga kako je pamte Diznijevi fanovi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!