Nedavno su glumica Kejti Holms i njena ćerka Suri snimljene u Soho Ink tattoo i pirsing studiju u Njujorku. Prema Surinom zadovoljnom izrazu lica, izgleda da je 15-godišnjakinja već odlučila šta želi za nadolazeći 16. rođendan koji će proslaviti u aprilu - tetovažu ili pirsing.

Mnogi komentarišu izgled i upoređuju je sa slavnom majkom Kejti Holms. Na internetu se tako mogu pronaći komentari koji kažu da "što je starija, to više liči na svoju majku", "Suri ima isti osmeh kao Kejt" i mnogi drugi...

Moramo priznati, sličnosti između Suri i Kejt zaista i te kako primetne.

suri s mamom ispred tattoo studija
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Kejti je Suri dobila u braku s kolegom Tomom Kruziom. Od njihovog razvoda, Suri živi s majkom u Njujorku, a slavni glumac je svoju ćerku poslednji put video 2013. godine.

Fox News je pisao da je Tom prekinuo kontakt s ćerkom kada je ona imala šest godina. Jednom prilikom 2017. godine nije želeo da je vidi iako je od nje bio udaljen samo 35 km.

Strani mediji navode da je Tom jako posvećen deci koju je usvojio u braku s Nikol Kidman, ali ne i Suri. Neki navode i da mu je zabranjeno da se s njom viđa zbog toga što nije članica Sajentološke crkve. Glumac je čak priznao da je zbog sajentologije Kejt i podnela zahtev za razvod.

kejt se od toma razvela zbog sajentologije
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, iako je brak između Toma i Kejti u početku delovao idilično, glumica nije mogla izdržati pritisak crkve zbog čega se odlučila da se razvede.

Navodno, dogovor o starateljstvu nad Suri postignut je za manje od sedam dana, a potom su, bez drame i medijskih prepucavanja, dogovorili zajedničko starateljstvo. Međutim, ubrzo nakon toga, Kejti se sa ćerkom preselila u Njujork, a devojčica i otac izgubili su kontakt.

suri je izrasla u pravu lepoticu
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, strani mediji su pisali da je Tom od suda dobio dozvolu da Suri može videti 10 dana u mesecu, ali je sam odlučio da tu mogućnost ne iskoristi.

Takođe se pokazalo da je Kejti Holms najverojatnije potpisala "neku vrstu ugovora o tajnosti u kojem kaže da neće reći ništa loše o sajentologiji" kako bi mogla zadržati svoje primarno starateljstvo nad Suri.

"Htela je  fs pobegne i htela je da ostane sa Suri", objasnio je izvor blizak bivšem paru.

ketj nakon azvoda nikada nije pričala o sajentologiji
Shutterstock 

Kako mediji navode, Tom i dalje ne viđa svoju ćerku koja je izrasla u prelepu devojku, a kako ona danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Ćerka slavnog glumca Toma Kruza izrasla je u pravu lepoticu