Jedna od najpoznatijih svetskih modnih blogerki, Tamara Kalinić je redovan je gost revija luksuznih brendova i gotovo svih Nedelja mode.
Tokom ovog vikenda prisustvovala je spektakularnoj reviji modne kuće Valentino u Parizu. Malu neprijatnost je doživela usled dolaska na mesto događaja kada joj je vetar podigao haljinu i otkrio kakav veš nosi.

Budno oko paparaca, naravno, nije propustilo ovaj nezgodni trenutak za influenserku kada joj je vetar poremetio planove, a ubrzo su se fotografije našle na nekoliko novinskih portala.

Tamari Kalinić vetar podigao haljinu i otkrio kakav veš nosi
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Pod naletima vetra, haljina se u jednom trenutku podigla i otkrila više nego što bi trebalo, a Tamara je kao pravi profesionalac uz širok osmeh nastavila dalje.

Obzirom da medije oduvek zanima njen privatni život koji manje-više uspešno krije od očiju javnosti, ovo je bila prava poslastica.

Budno oko paparaca, naravno, nije propustilo kada je vetar podigao suknju Tamari Kalinić.
Mairo Cinquetti/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Primetno je i da influenserka u poslednje vreme bira lepršave kombinacije, kao i da pokazuje više "kože", što nije nikakvo iznenađenje s obzirom da je liniju dovela do savršenstva uz pomoć posebnog režima ishrane.

Efektnu smaragdnu haljinu Tamara je uparila sa crnim sakoom, srebrnim sandalama i torbicom brenda Valentino.

Kako se Tamari Kalinić dogodio peh uoči Valentino revije, pogledajte u nastavku:

J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia Tamari Kalinić se podigla suknja na Nedelji mode u Parizu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!