Fotograf koji je britansku kraljevsku porodicu pratio više od 40 godina na njihovim putovanjima otkrio je zbog čega je prestao da odlazi na "jadna" putovanja s princom Harijem nakon što je upoznao Megan Markl.

Artur Edvards je u podkastu "I've got news for you" rekao kako je počeo da se osećati neprijatno u blizini princa i njegove supruge jer je Harijeva mržnja prema medijima postajala sve veća što je duže bio s Megan.

"Kamila bi se uvek lepo javila, Kejt takođe, Vilijam isto, svi su jako ljubazni. Ljubazan je bio i Hari sve dok nije upoznao Megan. Nakon toga je postao distanciran, da ne kažem jadan", rekao je u podkastu portala news.com.au.

Fotograf otkrio istinu o ponašanju princa Harija
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"S njima mi je posao bio jako depresivan. Povukao sam se i samo sam nastavio da pratim ostale članove kraljevske porodice", komentirisao je Edvards.

Fotograf je dodao i kako je njegov odnos s članovima kraljevske porodice neretko bio više od posla jer su puno vremena provodili zajedno, ali to mu nije smetalo.

Hari i Megan su inače s brojnim medijima u ratu, a iza njih je i nekoliko tužbi prema tabloidima. Tužili su uglavnom britanske tabloide, ali i neke fotografe. Megan je pre dve godine podnela tužbu na sudu u Los Anđelesu protiv fotografa koji se došunjao do njenog dvorišta i fotkao tada jednogodišnjeg Arčija.

Od kako je s Megan, princ Hari ne voli medije
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Hari je u intervjuu kod Opre Vinfri pre godinu dana rekao kako se boji da će se istorija s medijima ponoviti, aludirajući na veliku pažnju medija koju je imala njegova majka, princeza Dajana.

Sipa USA / ddp USA / Profimedia, Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Princ Hari ne voli medije od kako je s Megan Markl

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!