Ivana Nikolić s pravom nosi titulu najzgodnije Uraganke.

Baš iz tog razloga, slobodno se može reći da je san snova brojnih muškaraca, a mnogi su se i pitali da li je njeno srce već ukrao neko poseban s obzirom da su je u prethodnom periodu spajali sa različitim imenima srpskog šoubizniza.

Ipak, Ivana svoj privatni život nikad nije eskponirala, a jedini put kada je komentarisala ljubavni status bilo je krajem 2020. godine kada je otkrila da je raskinula dugu vezu. Pevačica je tada priznala šta je bio "okidač" da dođe do prekida.

"Teško je muškarcu da se prilagodi, tražile smo partnere koji bi nas razumeli, koji bi nam bili podrška, svakako smo i mi njima bile. U jednom trenutku dođe do prezasićenja i nemanja vremena da se posvetiš i poslu i ljubavi. Mi smo pune obaveza", rekla je Ivana u emisiji "Magazin IN".

Ivana Nikolić krije svoj ljubavni život.
Instagram 

Nakon toga usledila su povezivanja najpre sa fudbalerom Vladimir Volkov, a potom i sa košarkašem Crvene Zvezde Majkom Cirbesom. Vladimir koji je bivši fudbaler Partizana pre Ivane bio je u vezi sa drugom poznatom pevačicom, a nakon što su krenulašuškanja o navodnoj vezi, usledila su i javna prepucavanja, kao i tvrdnje pomenute druge strane da je Uraganka u vezi sa "nekim starijim čovekom, ćelavim, koji je osnovao Hurricane". Međutim, Ivana je sve to demantovala.

Ivana Nikolić demantovala je navode izvesne pevačice o njenom ljubavnom životu.
Instagram 

Pevačica je po pisanju medija najpre sa Vladimirom bila u Dubaiju, a potom na Kopaoniku i po rečima izvora, sve vreme su se krili od medija i pokušavali da sakriju romansu od svih. Uraganka je kasnije medijima rekla da su oni samo prijatelji, te da ih vežu samo drugarske emocije.

Sa Vladimirom Volkovim Ivana Nikolić navodno je samo prijateljica.
Instagram 

"Vladimira Volkova poznajem već nekoliko godina, imamo zajedničke prijatelje i poznanike. Često se sastanemo kao i sada na Kopaoniku gde je bilo više nas u društvu. Sa Vladimirom nisam u vezi, iskreno trenutno nemam vremena za vezu, fokusirane smo na izbor pesama za Evroviziju", rekla je tada ona, mada su i dalje mnogi sumnjali da među njima ipak ima nešto više od prijateljstva.

Vladimir Volkov navodno je samo prijatelj sa Ivanom Nikolić.
pritnscreen/instagram 

Nakon toga, povezali su je sa košarkašem Majkom Cirbesom nakon što ga je bodrila iz prvog reda u Pioniru.

Majkla Cirbesa povezivali su sa Ivanom Nikolić nakon što ga je bodrila u Pioniru.
Instagram 

Takođe je jedno vreme bila aktuelna priča i da je Ivana bacila oko na Bikovića, iako se zapravo njena izjava u medijima da je "ne zanima da li je slobodan ili zauzet" odnosila na poslovni angažman u kom bi volela da učestvuje.

Ivana Nikolić navodno je bacila oko i na Bikovića.
Instagram 

Međutim, i ove tvrdnje pale su u vodu nakon što se nedavno pojavila informacija da je pevačica zapravo već neko vreme u emotivnom odnosu sa uglednim hirurgom i predsednikom Narodne stranke u opštini Vračar Andrejem Bajecom.

Da su stvari postale ozbiljne svedoči i to što svoju vezu ne kriju, te su odnedavno počeli i zajedno da se pojavljuju u javnosti.

"Oni nisu želeli da se eksponiraju u javnosti bez obzira na to što su odlepili jedno za drugim. Iako je bilo potrebno samo nekoliko dana zabavljanja da shvate da su oboje odlepili od zaljubljenosti, vezu su krili iz više razloga. Ivana je konstantno prisutna u medijima i nije želela da trpi brojne torture koje je ne bi zaobišle, a s druge strane Andrej je stručnjak u medicini, bavi se ozbiljnim poslom i nije deo estradnih priča. Za njihov odnos znali su samo najbliži ljudi“, rekao je nedavno izvor za "Novu" i otkriva zbog čega su odlučili da se više ne kriju.

"Oni ne govore javno da su zajedno, ali odlučili su da njihov odnos više ne trpi, pa su počeli da izlaze na javna mesta. Nedavno su viđeni u jednom klubu, iako su vodili računa i nisu razmenjivali bliskost i strasti pred drugim ljudima, da bi nedugo posle toga sedeli u kafiću, odlazili u salone…. Kada su mediji objavili informaciju o njihovoj vezi, doneli su odluku da nema čega da se plaše i da ništa više ne može poljuljati njihov odnos", kaže naš izvor.

Ivana Nikolić navodno više ne krije vezu sa Andrejom Bajecom.
printscreen/instagram 

Ivani je veoma bitna podrška koju ima od Andreja, a pre svega poverenje.

"Ne bi svaki muškarac trpeo Ivanin posao, često odsustvo od kuće i grada zbog nastupa, a pogotovo što je 24 sata pod lupom javnosti. Kada je shvatio da je ona prava devojka za njega i da mu je maksimalno verna, nema potrebe da joj pravi ljubomorne scene i ostale stvari koje bi ih udaljile", rekao je izvor.

Podsetimo, osim po profesionalnim dostignućima, Andrej je poznat i po navodnoj vezi sa Editom Aradinović iako ove priče nikada zvanično nisu bile potvrđene.

URAGANKA PROVOCIRA U TIGRASTOM BIKINIJU! Ivana Nikolić pozirala u izazovnom izdanju i pokazala lice bez TRUNKE ŠMINKE! Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!