Često smo svedoci kako brojne poznate osobe, u nadi da će izgledati mladoliko i lepo, preteraju s odlascima pod nož, a umesto svežeg i doteranog lica dobiju podbuhli i deformisani izgled.

Poslednja na spisku "estetskih katastrofa" našla se britanska glumica Danijela Vestbruk, javnosti najpoznatija po ulozi u seriji "EastEnders"'. Iako je na pragu 50. godine, glumica ne namerava da stane s estetskim zahvatima iako joj stručnjaci već sada govore kako je s istim preterala.

Ona je već dogovorila novu operaciju tokom koje će joj deo rebra staviti u obraz jer su joj, kako kaže, tokom godina kosti lica popucale.

Danijela se 1990 proslavila kao prirodna lepotica a od njene lepote danas ništa nije ostalo
Instagram 

"Jedva čekam da sve operacije budu gotove. Vratiću se svojoj najboljoj i borbenoj formi, a sledeće godine ću imati 50 godina! Spremna sam, više nego spremna za potpunu fizičku transformaciju", napisala je glumica koja ne krije sreću što će se ponovo naći na operacijskom stolu.

1990. kada se proslavila pomenutom ulogom, Danijela je plenila prirodnom lepotom, ali onda je sve krenulo nizbrdo nizom neuspelih operacija.

Glumica je postala zavisna od operacija, a pre nekoliko godina situacija je eskalirala kada je medijima otkrila da joj lice bukvalno truli od silnih zahvata.

"Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu", rekla je pre nekoliko godina Danijela za "Mirror".

Kako bi ojačala kosti uoči operacije, po preporuci je pila sedam litara mleka dnevno. Ekstremna operacija na koju je otišla podrazumevala je da će joj biti uklonjen deo lobanje kako bi joj se umetnuo u jagodice.

Zavisnost od kokaina odvela ju je u zavisnosti od plastičnih operacija na kraju ju je dovela na ulicu.

Danijela je imala niz inetverncija a uskoro planira novu estetsku operciju
Can Nguyen / Capital pictures / Profimedia 

"Živi kod prijateljice. Ne može da priušti sebi da iznajmi ni sobu. Priznala je svojim prijateljima da je bez prebijene pare i da prima socijalnu pomoć. Prijatelji joj pomažu, ali ne žele da joj pozajme novac jer znaju da im nikad neće vratiti", rekao je pre par godina izvor blizak glumici za "Now" magazin.

Iako su je zbog zavisnosti od operacija ismevali, Danijela se podvrgla botoksu i hijaluronu kako bi sredila svoje izdeformisano lice posle intezivnog konzumiranja narkotika.

Glumica je otvoreno govorila o zavisnosti o kokainu 2002. godine i da je potrošila više od 250.000 evra za opijat koji joj je zamalo uništio život.

Nekoliko puta je odlazila i napuštala centar za rehabilitaciju, ali u junu 2020. godine je posle duže terapije objavila je da je konačno dobro.

Kako danas izgleda ova britanska glumica pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Engleska glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!