Amal i Džordž Kluni uživaju u skladnom braku godinama, a poznato je da je slavni glumac pre ljubavi sa advokaticom važio za glavnog neženju u Holivudu.

Iako se trude da svoje privatne trenutke kriju od očiju javnosti, par je u nekoliko navrata govorio o svojoj ljubavi, ali biranim rečima, vodeći računa da ne otkriju previše.

Amal je nedavno za časopis "Time" dala intervju, jedan od retkih, u kome je otkrila kako je to biti supruga poznatog holivudskog glumca, majka četvorogdišnjih blizanaca i aktivistkinja za ljudska prava.

"Brak je divan. U svom suprugu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i podržava me, a imamo dom ispunjen ljubavlju i smehom", rekla je lepa crnka.

Ona je dodala i da je uloga majke lepša nego što je očekivala, kao i da su Ela i Aleksandar velika radost za nju i Džordža.

Amal Kluni ističe da je uloga majke lepša nego što je očekivala.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"To je radost već od svega što sam ikada mogla da zamislim. Toliko sam srećna što sam pronašla ljubav svog života i što sam majka - tako postižem ravnotežu", dodala je.

Podsetimo, i sam Kluni se osvrnuo na svoj brak pre nekoliko meseci, kada je u podkastu "WTF With Marc Maron" rekao da je Amal "najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija, prelepa žena koju je ikada sreo" i da "ne može da bude srećniji nego što je sad".

Džordž Kluni je rekao da je Amal najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija, prelepa žena koju je ikada sreo
Shutterstock 

On je tom prilikom istakao i da nikada nije nameravao da se venča, ali da se njegov stac naprasno promenio kada je upoznao ovu advokaticu.

"Slušaj, nisam želeo da se ženim. Nisam hteo da imam decu. A onda je ovo izuzetno biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio", priznao je.

Džordž Kluni i Amal venčali su se u tajnosti u Veneciji.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Supružnici su se prvi put javnosti predstavili kao par u oktobru 2013. godine, a već godinu dana kasnije stali su na ludi kamen i to u Veneciji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!