Madona je poslednjih meseci šokira javnost svojim izgledom zbog brojnih operacija kojima se podvrgla, a najnovije fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od stvarnosti.

Kraljica popa neprestano šokira svojim izgledom poslednjih meseci zbog raznih operacija kojima je očigledno bila podvrgnuta, a njene poslednje fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od istine.

63-godišnja Madona brine o tome da sve njene fotografije na društvenim mrežama budu fotošopirane, ali njen stvarni izgled vidimo tek na paparaco fotkama.

Madona obrađuje fotografije koje pstavlja na Instagram, a kako realno izgleda vidimo na paparaco fotkama.
W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ponašanje slavne pevačice u poslednje vreme iznenađuje i šokira, a zbog kompromitujućih poza u kojima se slikala, njeni fanovi su napisali da više nije ni senka onoga što je nekada bila.

Ipak, očigledno je zaljubljena, a sa mladićem je u vezi već nekoliko godina.

Madonino pravo stanje lica nakon botoksa se vidi na paparaco fotkama.
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Prema TMZ-u, Madona i Ahlamalik su se upoznali 2015. godine kada je bio na audiciji za plesača u njenom timu. Upravo ona ga je odabrala da se pridruži plesačima na turneji „Rebel Heart”, a spekulacije o njihovoj vezi počele su tek četiri godine kasnije. Madona se sama otkrila nakon što je na društvenim mrežama podelila njihovu zajedničku fotografiju sa proslave Nove godine.

Madona i njen 36 godina mlađi dečko Ahlamalik su se upoznali 2015. godine.
Instagram 

Madonna je svog dečka upoznala i sa svojim bivšim suprugom Gajem Ričijem, s kojim ima dva sina. Razlika u godinama nimalo je ne brine, a 36 godina mlađi Ahlamalik očito uživa u ljubavi s kraljicom popa. 

Najnovije fotografije dokazuju da je ono što vidimo na društvenim mrežama daleko od stvarnosti
Instagram 

Od tada je mlađani dečko prati svuda, bilo da je posao ili zadovoljstvo u pitanju. Svojim ponašanjem često šokiraju javnost, no čini se da pevačica ne mari za to, a više njenih fotografija i kako se menjala tokom godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia Madona zbog operacija podseća na vanzemaljca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!