Pevačica Marija Mikić oduševila je nastupom u prvoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju 22", a numera "Ljubav me inspiriše" je pala u drugi plan kada je pevačica otkrila lepe vesti.

Marija je otkrila da je u drugom stanju upečatljivim gestom, a tim povodom oglasila se i na društvenim mrežama.

"Imam potrebu da se obratim svima na ovaj način. Mnogo je pomešanih emocija. Jako malo nekih ružnih, puno lepih! Hvala vam na tome. Jesam, trudna sam. Najsrećnija na svetu. Nikada nisam imala više snage i volje za nečim. Nikada se nisam ovako jako borila jer se ne borim više samo za sebe nego i za još jedno biće. Hoću da moja beba sutra bude ponosna kako sam sve ovo iznela. A nije lako. Pozadina priče je da nisam znala da sam trudna kada smo se prijavili na festival. Bila sam samo devojčica željna ispunjenja svog sna. Imala sam vetar u leđa za to. I onda, šok! Pozitivan test i najlepše vesti na svetu! Postaću mama! Mnogo smo se borili za to, ali nećemo sada o ružnim stvarima. Kada su se slegle emocije, shvatim - kako ću ja sada da se takmičim?", napisala je Marija, i dodala:

Marija je otkrila da je u drugom stanju upečatljivim gestom.
ATA Images 

"Savetovali su me svi da se povučem. Da je stresno, teško, naporno, emotivno i fizički. Ali, ljudi, ja nisam bolesna, ja sam trudna. Ja uživam u svakom danu. Volim u svakom danu. Smejem se. Jeste, duplo je teže, sigurno, jer niko ne vidi šta se dešava 'iza scene', ali koga to uopšte zanima i ko te pita. Žena može sve. Srećna i voljena žena još više. Na pamet mi nije palo da odustanem, niti ću. Kako me udaraju hormoni, malo me ponekad i uvredi kad me pitaju: "Pa kako ćeš trudna?". Lepo ću trudna. I sutra. I danas. I juče. Svašta su žene prošle trudne", navela je ona, pa se osvrnula na to da je sve uradila zarad marketinga:

Marija Mikić otkrila da su je savetovali da se povuče iz takmičenja za pesmu Evrovzije zbog trudnoće.
ATA Images 

"Htela sam da vam kažem da nije. Izašlo je u novinama dan pre polufinala jer je neko tako želeo. Ja nisam. Onda kada je sve izašlo, kada su mi se pokvarili planovi, kada sam preplakala ceo dan, odlučila sam da idemo do kraja, sa cuclom i nastupom, neka svi onda vide moju sreću. A vama ženama želim da kažem da možemo sve! Uvek i u svakoj situaciji, žena je superheroj! Volim vas i hvala na svemu! Vaša Mara +1".

A o trudnoći Marija je progovorila i nakon nastupa. Šta je rekla možete pogledati u videu ispod.

Marija Mikić govori o velikom iznenađenju na svom nastupu Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!