Gotovo da nema osobe koja nije gledala ili barem čula za "Moćne rendžere". Serija koja je bila i te kako popularna 90-ih goidina donela je slavu glumici Ejmi Džo Džonson, koja je tumačila lik Kimberli Hart ili jednostavno - roze moćnog rendžera!

Ejmi je ovaj lik tumačila od prve do treće sezone, odnosno od 1993. do 1995, pojaviviši se u 138 epizoda, pre nego što je napustila snimanje i predala ulogu koleginici Ketrin Saterlend. Ipak, vratila se 1997. u filmu "Turbo: A Power Rangers Movie".

Slatka brineta pomenutom ulogom dobila je svetsku slavu i otvorena vrata američke kinematografije, ali ipak joj nije pošlo za rukom da se upiše na A listu Holivuda. Ejmi je uprkos tome ostala posvećena glumi, te se tako pojavila u brojnim televizijskim serijama i filmovima. Oprobala se i u režiserskim vodama, a "Tammy's Always Dying", "Bent" i "The Space Between" su samo neka od ostvarenja koja je režirala.

ejmi se proslavila serijiom moćni rendžeri
The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia 

Ova glumica nedavno je i sama priznala da se nikada nije osećala prijatno dok glumi, i da ju je ta nesigurnost i koštala vrhunske karijere.

"Iskreno, u mojoj karijeri nisam mogla da biram. Mislim da postoji veoma mala šačica ljudi u Holivudu koji zapravo biraju svoje uloge", rekla je Ejmi i dodala da je nije uvek motivisao da prihvati neki angažman, već činjenica da je to čini srećnom.

90-ih godina ejmi je bila veoma popularna
Shutterstock 

Pored glume Ejmi ima još jednu veliku strast - pevanje i kompovanje. Snimila je ukupno tri albuma, a poslednji je izašao 2013. godine. Ona često na svom Instagram nalogu deli sa fanovima kratke snimke na kojima pokazuje svoj raskošan pevački talenat.

Inače, glumicu nikada nisu pratili nikakvi skandali, a kada je reč o privatnom životu od 2009. do 2017. bila je u braku sa producentom i biznismenom Olivijeom Žinerom, sa kojim ima i jednu ćerku.

Ejmi već duže od dve godine uživa u novoj ljubavi, a fotografije rado deli na Instagramu, ali identitet njenog partnera nije poznat javnosti.

Lepa 51-godišnjakinja i dalje izgleda sjajno, uspela je da sačuva mladolikost i to bez estetskih zahvata.

Neguje jednostavan, opušten stil i izgleda odlično i bez šminke, kao da je vreme za nju stalo. Kako Ejmi danas izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Kako danas izgleda glumica koja je tumačila lik roze moćnog rendžera


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!