Voditeljkaa Vendi Vilijams (57) neće više voditi svoju emisiju 'The Wendy Williams show' kojom se proslavila. Poznata voditeljka boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenela'.

Limfedem izaziva otoke, ali i svrab i osećaj vreline pod kožom, koji se obično javljaju na rukama i nogama. Leka nema, ali je dobra vest da se može držati pod kontrolom. Ipak, voditeljka je nebrojeno puta uslikana kako sve teže hoda, a neretko se oslanja na svoje asistente i vozače.

Vendi Vilijams više neće voditi čuvenu emisiju
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nedavno su se pojavile vesti da će 'The Wendy Williams Show' službeno završiti i biti zamenjen emisijom njene koleginice Šeri Šeperd (54) i to već ove jeseni, piše TMZ.

To je potvrdio i PR voditeljke Vendi Vilijams koji je izjavio kako je ona svesna stvarnosti i činjenice da je došao kraj.

Voditeljka se godinama bori s teškom bolešću
Shutterstock 

Podsetimo, Vendi je, kako pišu strani mediji, nedavno poslala pismo sudu u kojem navodi da banka Wells Fargo ne želi da joj omogući pristup računima, a sada je izgubila i posao. Za celu situaciju je, navodno, kriva njena bivša finansijska savetnica koja je tokom izjave na sudu rekla kako Vendi nije pri zdravom razumu zbog čega joj je banka blokirala račune.

voditeljka boluje od limfedema zbog kojeg su joj stopala 'pozelenela'.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Vendi Vilijams boluje i od Gravesove bolesti, što je najčešći oblik hipertireoze. To je autoimuni poremećaj metabolizma do kojeg dolazi zbog preterane aktivnosti štitne žlezde ili preteranog izlučivanja hormona štitne žlezde.

Vendi se teško kreće, uglavnom uz pomoć kolica
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mutičar Entoni Edvards prošle godine u emisiji 'The Ricky Smiley Morning Show' otkrio je i kako je voditeljka potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i da se trenutno kreće isključivo pomoću kolica.

Njen prijatelj je otkrio da je Vendi u ranom stadijumu demencije
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Uz to, Edvards je dodao kako je Vendi u ranom stadijumu demencije i da čelnici kompanije Lionsgate daju sve od sebe kako bi je sprečili da "uđe" u novu depresivnu epizodu i ponovo počne da se opija.

Vendi je prošle godine bila na odvikavanju, a obožavateljima je to tek priznala kada je započela razvod. Tokom njene karijere mnoge saradnike je zabrinjavala njena zavisnost o alkoholu, a kako danas izgleda slavna voditeljka pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Slavna voditeljka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!