Francuska manekenka Tina Kunaki (24) poznata je mnogima i kao supruga francuksog glumca Vensana Kasela, a ovaj put u centru pažnje našla se na Nedelji mode u Parizu. To nas ni malo ne čudi, s obzirom na to da je reč o ženi neverovatne lepote i izazovnog stila.

Tina je redovan gost Nedelja mode širom sveta, te tako nije propustila ni onu u Parizu, gde se na jednoj reviji pojavila u provokativnoj  kombinaciji koja je istakla njeno savršeno telo.

Atraktivna Tina za tu priliku odabrla je uski komplet koji je činila duga crna suknja niskog struka koja je pratila liniju tela i krop top rolku, koja je otkrila njen tanak struk i isklesane trbušnjake.

Tina je svojim izdanjem oduševila sve, a umesto štikli nosila je bajkerske čizme, čime je ovom autfitu dala urbani pečat. Svoju bujnu kovrdžavu kosu po kojoj je prepoznatljiva je ispeglala, a imala je i divan, zavodljiv mejkap - ruž u boji mesa i svetlucavu, srebrnu senku na kapcima.

Tina je izgledala kao milion dolara te nas ni malo ne čudi zbog čega je bila zvezda revije.

Tina u zanosnom izdanju na reviji u Parizu
Instagram 

Inače, Tina je u braku sa francuskim glumcem od 2016, a njihova veza oduvek je intrigirala javnost - što zbog činjenice da je on od nje stariji 31 godinu, što jer je malo ko očekivao da će nakon razvoda od Monike Beluči, jedne od najlepših žena na svetu, pronaći novu ljubav, kako neki navode još lepšu ženu..

Lepa manekenka privlači poglede gde god se pojavi
action press / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tina i Vensan upoznali su se kada je manekenka imala samo 19 godina. Razlika u godinama nije uticala na njihovu ljubav, koja je 2019. krunisana rođenjem ćerkice Amazonije. Jednom prilikom Kasel je napisao da je njegova supruga "božanstveno stvorenje bez kog ne bi mogao da živi".

Tina rado objavljuje golišave slike na Instagram
Instagram 

"Bio je to magičan trenutak. Bili smo na istom mestu u isto vreme. Ne mogu da otkrijem detalje našeg poznanstva, ali ću reći da oboje volimo surfovanje", otkrila je svojevremno ova lepotica, ističući i da nije imala pojma ko je Vensan kada su se upoznali i da je shvatila da je poznat tek kada su ih tokom izlaska uhvatili paparaco fotografi.

DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepa manekenka pokazala zanosno telo

Zanimljivo je da je i Tina, poput Monike Italijanka, premda vuče nešto egzotičnije korene - poreklom je iz afričke države Togo. 

Manekenka obožava da na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. Vensenu to nimalo ne smeta. Naprotiv. Često joj ispod objava ostavlja komentare poput: "Moja ljubav", ili "Obožavam te".

Tina na nedelji mode u Parizu
MAX MONTINGELLI/SGP_ / SGP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!