Glumica Demi Mur (59) svojevremeno je važila za jednu od najlepših i najseksepilnijih žena sveta, ali u poslednje vreme mnoge iznenađuje pojavom.

U želji da ostane večno mlada prepustila se čarima estetske hirurgije i otela se kontroli, a svojim zaleđenim licem plenila je pažnju i na reviji modne kuće Saint Laurent na Nedelji mode u Parizu.

Demi je zablistala u seksi izdanju, a sakoom ispod kojeg nije nosila ništa pokušala je skrenuti pogled na svoj dekolte, međutim njeno lice bez ijedne bore, koje jedva može da pomera, ukralo je sve poglede.

Demi Mur na reviji u Parizu
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Iako o zahvatima nikada ne priča, nagađa se kako je glumica preterala s filerima i botoksom, a sve je rezultiralo novim i izobličenim oblikom lica i postaje je sve teže prepoznati.

Seksi kombinacija nije uspela da skrene pažnju s njenog zaleđenog lica
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Priča o njenim preteranim zahvatima počela je početkom 2021. godine kada se pojavila u ulozi modela na Fendi reviji. Tom prilikom glumičino lice izgledalo je deformisano, a neki su komentarisali i ukočeno.

O deformisanom olicu Demi Mur počelo je da se priča prošle godine nakon Fendu Revije
STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia 

Tada nije bilo jasno da li je reč o šminki ili zahvatima, ali ono što je svakako očigledno jeste to da se Demi podvrgla brojnim intervencijama. 

Čini se da uprkos brojnim kritikama, Demi nema nameru da se zaustavi, te redovno ubrizgava botoks i polako počinje da gubi svoju prirodnu lepotu. Zbog izgleda, fanovi i pratioci joj ispod fotografijama na društvenim mrežama ostavljaju brojne komentare u kojima ističu zabrinutost.

"Ne liči na sebe", "Zašto je uništila ono prelepo lice", "Izgubila je kontrolu", "Žalosno je gledati šta je uradila sa svojim licem", samo su neki od komentara glumičinih obožavatelja.

Jasno je da su prošle godine i godine, da je glumica ostarila, ali to joj niko ne zamera. Naprotvi! Ono što joj fanovi zameraju je to što je uništila svoju prirodnu lepotu i što se trudi da ublaži znakove starenja.

Međutim, Demi nije jedina holivudska žrtva estetskih zahvata. U posljednje je vreme taj trend poprimio zabrinjavajući uzlet, a neki od najsvežijih primjera su Bredli Kuper, Tom Kruz, Nikol Kidman... Kako je Demi izgledala nekada i koliko se promenila, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Dave Lewis / Shutterstock Editorial / Profimedia, Supplied by LMK / Landmark / Profimedia Slavna glumica preterala s botoksom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!