Možda je danas Dženifer Lopez srećna u ljubavi sa starim/novim dečkom Benom Aflekom, ali pre nego što će uploviti u mirnu luku, pevačica nije imala bila srećne ruke sa muškarcima.

I dok većina na pomen bivših automatski pomisli na Aleksa Rodrigeza, mnogi su zaboravili da je svojevremeno njena druga veza punila stipce tabloida.

Kasper Smart u njen život je ušao nakon razvoda od Entonija sa kojim je dobila blizance Eme i Maksa. Pre veze sa pevačicom bio je njen koreograf i plesač, međutim, tokom duge saradnje javile su se iskrice i par je 2011. godine ušao u vezu uprkos razlici od 18 godina. Kasper je zapravo čak pet puta zaprosio pevačicu, ali ona nije htela da se uda.

Dženifer Lopez i Kasper Smart ušli su u vezu 2011. godine.
Jean-Marc HAEDRICH / Visual / Profimedia 

Međutim, iako je u početku sve bilo sjajno, usledili su problemi tokom 2014. godine, najpre kada je objavio video pevačice bez šminke, a potom zbog prevare.

Naime, američki mediji tada su uveliko pisali o njegovoj seksualnoj prepisci ne sa jednom, već sa dve transrodne manekenke. Kasper je napre sve negirao, a potom rekao da za Kristinu nije znao da je transrodna.

Kristina Mari kaže da svi u Majamiju znaju da je transrodna.
pritscreen/instagram 

Kristina Mari tada je izjavila za News24:

"Svi u Majamiju znaju ko sam. I da nije znao da sam transrodna neko bi mu rekao", a potom dodala:

"Poslao mi je zahtev za prijateljstvo nakon nekoliko dana, počeli smo da pričamo, a onda smo otišli na sasatanak, vozili se Majamijem, glupirali u kolima i dodirivali. Poljubili smo se i bili intimni", rekla je tada manekenka.

Kristina Mari rekla je da je bila intimna sa Kasperom Smartom.
pritnscreen/instagram 

Navodno ju je preklinjao da mu pošalje gole fotografije i terao da se skida na video call-u. Slična priča bila je i sa drugim trans modelom Sofi Visom.

Sofi Visa potvrdila je da je bila intimna sa Kasperom Smartom.
pritntscreen/instagram 

Sve to se dešavalo pred otvaranje FIFA svetskog prvenstva u fudbalu na kom je nastupala Džej Lo. Kako su tada govorili očevici, latino diva bila je posramljena na probama, i veoma povređena.

Kasper je potom spakovao svoje stvari i iselio se iz njene vile u Los Anđelesu. Ipak, zadržao je sve poklone, uključujući i skup džip i slično, što je samo dodatno podgrejalo priče da je sa pevačicom bio zbog novca, a te priče su ih pratile od samog početka romanse.

Dženifer Lopez i Kasper Smart raskinuli su zbog prevare.
Shutterstock 

Međutim, nekoliko meseci kasnije su ljubavi dali drugu šansu. Pevačica je tada navodno i zatrudnela sa Kasperom, međutim, ti navodi nikada nisu bili potvrđeni. Uprkos želji da izglade probleme, nažalost, veoma brzo usledio je kraj veze, ali su nakon svega ostali prijatelji i razišli se bez ijedne ružne reči.

Kasper Smart kaže da je bio veoma glup u vezi sa Dženifer, ali i sebičan.
Shutterstock 

Kasnije je kasper u intervjuu za "Wake Up America" otkrio šta je tačno škripalo u njihovom odnosu:

"Bio sam veoma mlad i sebičan. Mislio sam da sam spreman za vezu sa ženom koja ima decu i sve. Bio sam glup u nekim odlukama jer sam ipak mlađi 18 godina".

Kasper kaže da i dalje ima prijateljski odnos sa Džej Lo, kao i da se čuju s vremena na vreme. Inače, Kasperu su se nakon veze sa latino divom otvorila vrata Holivuda ali i latino scene, te je tako dugo bio i sudija u meksičkom takmičenju "Univision's Mira Quién Baila", koje je poput "Dancing with the Stars".

Kasper Smart danas je sudija latinskog "Dancing with the Stars".
GARY I ROTHSTEIN / UPI / Profimedia 

Zgodni plesač aktivan je na svom Instagramu gde ga prati preko milion pratilaca, i gde pored vrelih fotografija, često deli i savete vezane za ishranu i treninge, a još njegovih novih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Pogledajte kako Kasper Smart izgleda danas.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!