Od objavljivanje Rijanine trudnoće, muzička zvezda i kraljica Fenty-a je u centru pažnje.

Osim toga što su prve fotografije, koje su bile i saznanje svetu da je Rijana trudna, već bile golog stomaka, Rijana od tada nije prestala da iznenađuje svojim outfitima.

I dok su burne reakcije i polemike na njen trudnički stil svakodnevno prisutne u medijima, čini se da Rijana ne mari za kritike i ostaje dosledna svom imidžu.

Koliko je to nimalo ne tangira, dokazuju i još smeliji i provokativniji outfiti, a juče je na Nedelji mode u Parizu pokazala da je zaista skandal majstor.

Rijanu ne tangiraju negativni komentari na njene modne kombinacije u trudnoći.
Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Uživam što ne moram da brinem da li ću prikriti stomak. Ako se osećam malo bucmasto, nije bitno. To je beba!- objasnila je Rijana u razgovoru za magazin "People".

Riri je na Dior reviju sačekana poput dive, a sasvim sigurno je iznenadila čak i najekstremnije zaljubljenike u modu. Pevačica se pojavili u potpuno goloj haljini koja je otkrila njenu trudničku figuru.

Dok je za mnoge, prozirna haljina od crnog tila sa tufnicama otkrivala mnogo pa čak i donji veš, drugi su pozdravili ovu smelost da pokaže koliko se telo žene menja i trudnoći i kao i da svaka žena treba slavi tu promenu bez obzira na društvene pritiske.

Rijana je uz ovu intrigantnu kreaciju ponela i crni kožni mantil i lakovane crne čizme do kolena, a izdanje je zaokružila nizom svetlucavog, srebrnog nakita i dijamantskim minđušama, kao i gomilom prstenja i narukvicama koje su već postale njen zaštitni znak.

Ovo izdanje zaista je izazvalo buru komentara na društvenim mrežama, a šta god mislili o Rijaninom trudničkom stilu ona je u priznala da joj je moda dala samopouzdanje dok se priprema da postane majka po prvi put.

"Otišla je predaleko, ovo nije prikladno za jednu trudnicu", "Oduvek je izgledala jeftino, ali sad je nadmašila samu sebe", "Nosi veš koji bi trebalo samo njen partner da vidi", "Uzasno i degutantno izgleda, ne znam kome je ovo kul i simpatično!" , samo su neki od komentara.

Da li je Rijanino oblačenje u trudnoći degutantno ili je reč o nečemu mnogo većem od samog promovisanja sebe, pocenite sami u nastavku:

OLIVIER BORDE / Bestimage / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Rijana u goloj haljini naišla na bezrboj kritika da degutantno oblačenje ne priliči trudnici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!