Iako u svojoj emisiji „Magazin In“ sa svojim gostima obrađuje razne životne teme, ali i iskrene razgovore sa poznatim ličnostima, do sada nismo imali prilike da Sanju gledamo a da nije nasmejana, profesionalna i veoma posvećena svakoj svojoj emisiji jednako.

Da trenuci u kojima je teško isključiti emocije i istaći isključivo voditeljsku ulogu nisu laki, dokazala je upravo Sanja. Iako ovaj posao obavlja preko 15 godina, ovoga puta nije uspela da sakrije svoje emocije, a sve je emitovano na ružičastoj televiziji.

Naime, Sanja Marinković je u svojoj emisiji ugostila Jelenu Trivan, Dragana Marinkovića Macu, Tijanu Milentijević, Nadu Obrić, ali i Lava Pajkića koji je nedavno ostao bez majke Isidore Bjelice.

Tom prilikom Lav se prisetio svoje majke i istakao da on ne smatra da je Isidora Bjelica izgubila bitku.

„Naprotiv, rekao bih da je dobila. Osam godina je maksimalno koliko neko može sa tom dijagonozom da izdrži. Doživela je i moje i Vilino punoletstvo“, rekao je Lav, nakon čega se Sanja rasplakala.

„Jao nemoj, sad ću i ja da se rasplačem sa tobom“, rekla je Sanja a potom nije mogla da se suzdrži.

sanja-marinkovic-suze-emisija-plakanje
Print Screen/Youtube 

„Prošli smo kroz tolike muke, izdržali smo sve te izazove. Ona nije volela nikada taj kult žaljenja. Uvek se vraćamo na te muke, ali moramo da shvatimo da smo u takvim situacijama samo pobednici“, dodao je Lav.