Iako su se trudili da celom svetu prikažu svoj odnos kao prijateljski, pogotovo od kako je otpočeo vezu sa Džej Lo, činjenica je da između bivših supružnika - Bena Afleka i Dženifer Garner stvari baš i ne funkcionišu najbolje.

O tome najbolje govore Benovi "ispadi" u poslednjih par meseci zbog čega je veliki deo javnosti stao na stranu njegove bivše žene.

Dženifer se sada pojavila na premijeri svog novog filma "The Adam Project" sa širokim osmehom na licu, iako joj, po rečima izvora, veoma smeta pažnja koju dobija zbog svog bivšeg supruga.

Blistala je u izazovnoj haljini sa golim leđima i dubokim izrezom i bila je veoma raspoložena dok je pozirala fotoreporterima.

Dženifer Garner zablistala je na premijeri novog filma.
zz/NDZ / StarMax / Profimedia 

Glumica je imala dodatni razlog za sreću i jer se pre nekoliko meseci navodno verila za dečka, biznismena Džona Milera (44), a verenički prsten pokazala je još prošle godine u Instagram lajvu.

Inače, veza sa Milerom poprilično je bila turbulentna od samog početka, a odnos su započeli malo nakon što se razvela od Afleka 2018. godine. Međutim, usledili su problemi dve godine kasnije zbog čega su i raskinuli, ali su ljubavi ipak dali drugu šansu par meseci kasnije. Par nikad nije komentarisao njihov odnos, međutim, mnogi su mišljenja da je na njihov odnos uticao Benov problem sa alkoholizomom i kockom, u čemu mu je najveća potpora bila upravo bivša supruga.

Dženifer Garner navodno ne prija pažnja koju dobija zbog veze bivšeg supruga sa latino divom.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Garner i Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. i imaju ćerke Vajolet (16) i Serafinu (13), kao i sina Semjuela (10). Aflek je nedavno snimljen kako dolazi u dom bivše drage u Los Anđelesu upravo zbog rođendanske proslave sina, a Dženifer nije prisustvovala zbog promocije filma.

Ben Aflek i Dženifer Garner bili su u braku od 2005. do 2018. godine.
Shutterstock 

Inače, priča se da Garnerova teško podnosi preteranu pažnju javnosti od kako je Ben sa Dženifer Lopez, ponajviše zbog dece koju paparaci prate u stopu. Takođe, pre nekoliko meseci nekadašnji supružnici uslikani su prilikom žustre svađe ispred škole koju pohađaju njihova deca, a kako su tvrdili očevici, glumica je zamerala Benu što nije uključen u aktivnosti dece, ali i što je posvećeniji blizancima latino dive, dok ona mora da glumi "lošeg policajca" njihovoj deci.

Ben Aflek i Dženifer Garner uhvaćeni su pre par meseci prilikom žučne svađe.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Teško je zaboraviti i kada ju je pre izvesnog vremena glumac direktno okrivio za problem sa alkoholizmom.

"Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno", rekao je Aflek tada.

"Bili smo u braku koji je propao, to se dešava. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo iznova i iznova, najviše zbog dece", rekao je glumac i dodao, "mislio sam - ne mogu sve ovo da ostavim deci, ali nisam srećan, šta da radim? A onda bih popio celu flašu viskija i zaspao na kauču."

Ben Aflek direktno je okrivio bivšu suprugu za problem sa alkoholizmom.
Shutterstock 

Nakon toga trpeo je ogromne kritike javnosti, a čak su napali i Džej Lo jer se stala uz njega. Garnerova se povodom svega nije oglašavala, a teško i da će u budućnosti komentarisati išta na račun bivšeg supruga, s obzirom na nezahvalnost koju je pokazao, a još njenih fotografija iz vremena kada je bila srećna sa Aflekom, ali i Benovih sa Lopezovom, pogledajte u galeriji ispod:

- / Backgrid USA / Profimedia Pogledajte još fotografija Bena Afleka sa Dženifer Garner, ali i sa Dženifer Lopez.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!