Ljubitelji Euforije sa nestrpljenjem su čekali poslednju epizodu druge sezone.

I ne, nećemo vam spoilovati, ali ukoliko niste gledali, pripremite se za brojna iznenađenja, pogotovo od strane Nejta Džejkobsa.

Zapravo, druga sezona je od samog starta donela neočekivane obrte, raskide i prijateljstva, ali i mučne trenutke koje nije moguće gledati bez grča u stomaku. "Euforija" je definitivno premašila sve rekorde gledanosti, a gde je popularnost, tu su, naravno i teorije zavere.

Za glumce iz Euforije vezuju se brojne teorije, a pogotovo za Džejkoba Elordija.
Youtube 

Od toga da je Ru zapravo preminula, te da ostaje samo kao "sećanje" i narator kroz epizode, pa sve do toga da je došlo do nezgode sa trećim sinom Džejkobsovih koji je u stvari Eštrej... fanovi su, slobodno možemo reći, pustili mašti na volju i rasplinuli se u pričama koje su, uglavnom, bez osnova.

Na internetu se može pročitati i teorija da je Ru zapravo odavno preminula.
screenshoot youtube 

Jedna od novih teorija je i da je Nejt zapravo gej i u realnom životu. Džejkob Elordi kog je proslavila uloga problematičnog fudbalera koji i sam prispituje svoju seksualnost, u realnom životu bio je poznat po vezi sa Kajom Gerber za koju se jedno vreme šuškalo da voli žene zbog prisnog odnosa sa Karom Delavinj.

Džejkob Elordi bio je u vezi sa Kajom Gerber.
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Elordi je trenutno u vezi sa američkom jutjuberkom Olivijom Džejd, a romansu su otpočeli prošle godine, a pre toga izlazio je i sa koleginicom iz serije Zendajom, ali i glumicom Džoi King. Pa, kako je onda gej?

Olivija Džejd nova je devojka Džejkoba Elordija.
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako prenosi "The little facts", Elordi, iako je javnost zahvaljujući paparaco fotkama saznala za njegove veze, nikada nije želeo da govori za medije o svojim vezama. Međutim, ono što se pojavilo na mrežama je to da su mnogi na setu serije primetili da je glumac daleko opušteniji sa svojim muškim kolegama, nego sa devojkama.

Džejkob Elordi navodno je bio mnogo opušteniji sa muškim glumcima u Euforiji nego sa koleginicama.
Youtube 

Džejkob je više puta viđen i sa Nešom Grierom sa kojim je bio više nego prisan, po rečima brojnih izvora, iako za to nije bilo nikakve potvrde u vidu fotografija ili snimaka, ali 2020 pojavile su se fotke sa drugim dečkom.

Naime, glumac je povezivan sa Tomijem Dorfmanom koji je otvoreno priznao da je gej, i sa kojim se, nakon koncerata sve vreme grlio. Upravo je Neš svojevremeno objavio par tvitova koji su implicirali da Tomi i Džejkob izlaze, ali su objave davno izbrisane. Tomi je takođe objavio svojevremeno fotografiju na kojoj se ljubi sa Elordijem, nakon čega su teorije o glumčevoj seksualnosti preplavile mreže.

Par se, po rečima očevidaca sve vreme držao za ruke. Međutim, Tomi je kasnije obrisao fotke, a bilo kakva teorija koja bi se pojavila sa "dokazima" naprasno bi nestala sa mreža.

Ipak, na subreditima se često polemiše da su njegove veze pokriće kako ne bi uništio karijeru i ograničio izbor uloga, što se posebno često provlačilo tokom njegove veze sa Kajom, a šta je prava istina, verovatno nikada nećemo znati. 

Džejson Elordi navodno skriva da je gej.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!