Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pozirala je bez odeće, a provokativno izdanje podelila je na Instagramu.

Anastasija je pozirala u toplesu, što se može videti na fotografiji, te je tako mnogima zagolicala maštu.

- Jednostavnost - napisala je kratko Anastasija u opisu slike, a za samo nekoliko sati skupila je preko 40.000 lajkova i stotine komentara.

"Goriš kao nikada", "Prelepa si i prezgodna", "Tako moćno izgledaš", "I bez odeće si prava dama, umeš sve da izneseš", "Boginjo", "Brutalo dobro izgledaš", "Ovo je umetnost", "Prava lutkica", neki su od komentara na račun Anastasijinog izgleda.

anastasija je na račun izgleda dobila niz komplimenata
Instagram 

Podsetimo, Anastasija je nedavno raskinula višegodšnju vezu sa Đorđem Kuljićem, sa kojim se, kako je rekla, rastala u prijateljskim odnosima.

Anastasija u zagrljaju ovog tenisera, pao i poljubac instagram/raznatovicanastasija

  - Mi smo se prijateljski razišli, nema zle krvi. Pomirenje? Nikad ne reci nikad, ko zna šta može da se desi. Svi su mislili da ćemo se venčati, zato je ljude iznenadila vest da smo raskinuli. Nije bilo ništa bombastično, shvatili smo da je bolje da stavimo tačku na romansu - rekla je Anastasija nedavno.

anastasija je nedavno rakinula s dečkom
Instagram 

- Pritiskali su me mnogi, pa i mediji, "kad će venčanje, kad će venčanje". Shvatila sam da još nisam spremna za decu. Mnogo je tu odricanja, mnogo je odgovornosti.

Nije vreme, polako. Sad sam u fazonu - ne treba mi trenutno niko, samo da budem malo sama, da se posvetim karijeri, dodala je Anastasija.

KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić nekada su važili za it par, ali iako su svi mislili da će se veza krunisati brakom, to se nije dogodilo.


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!