Anastasija Lena bila je jedna od najlepših ukrajinskih misica, a široj javnosti predstavila se davne 2015. godine na izboru Miss Grand International, međutim, poslednjih dana ova lepa devojka pažnju medija privlači jer je visoke potpetice zamenila vojničkim čizmama, odnosno, odlučila je da se pridruži ukrajinskoj vojsci u borbi protiv ruske inkvizicije.

Ona je prihvatila poziv tamnošnje vlade i odlučila da brani svoju domovinu, a na svoj Instagram okačila je svoju staru fotografiju u vojničkoj opremi uz reči:

"Svako ko pređe ukrajinsku granicu sa namerom invazije biće ubijen!".

U drugom postu se našalila da se ukrajinska vojska bori tako da NATO treba da se prijavi da postane njihov član. Ona je sa svojih 75.000 pratilaca podelila fotografiju na kojoj se vidi kako vojnici šetaju sa ukrajinskim predsednikom Zelenskim, koga je nazvala "pravim i snažnim vođom".

Inače, na Anastasijinom profilu može se videti više fotografija i snimaka iz streljane, te je jasno da lepotici upotreba oružja nije strana. Ona je aktivna od samog početka i sve vreme pokušava da pomogne ugroženima hranom i lekovima.

Ko je Anastasija Lena?

Anastasija se modelingom bavi od malih nogu, ali je veću popularnost stekla nakon takmičenja za Miss 2015. godine. Osim modelinga veliku ljubav gaji i prema glumi.

Anastasija Lena u modelingu je od malih nogu.
pritntscreen/instagram 

Nekoliko godina radila je i kao TV lice na jednoj turskoj televiziji, a svoju karijeru je osim u rodnoj zemlji uporedno gradila i u Turskoj. Inače, misica je nakon karijere u modelingu diplomirala marketing i menadžment u Kijevu.

Anastasija Lena nakon modelinga bavila se voditeljstvom i glumom.
pritnscreen/instagram 

Radila je kao menadžerka za odnose s javnošću u Turskoj. Govori pet jezika, a još fotografija ove hrabre mlade žene pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Anastasija Lena je ukrajinska misica koja se pridružila vojsci kako bi odbranila zemlju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!