Dobro je da se povremeno opustimo i "otkačimo", ali za neke poznate holivudske face, ludi provodi su postali način života. To se obično završi neslavno, što vidimo kroz primere mnogobrojnih "posrnulih" zvezda. Ko je u Holivudu poznat po divljim žurkama?

Sigurno ste videli užasavajuće paparco fotografije ovih poznatih ličnosti – jer uticaj alkohola i raznih supstanci ne može da sakrije glamurozna šminka, ni odeća.

Ko je živeo za provod u Holivudu?

Linzi Lohan

Lindzi Lohan je bila kraljica žurki. Mnogo puta je fotografisana kako pijana izlazi iz klubova, ali je postala predmet podsmeha na internetu 2007. godine kada je fotografisana kako spava, sa otvorenim ustima usta, na suvozačevom sedištu u autu posle noćnog provoda sa tadašnjom devojkom Samantom Ronson.

Lohan je svima vređala inteligenciju kada je tvrdila da je koristila kokain „možda četiri ili pet puta“ u svom životu i da nikada nije mnogo pila.

Lindzi Lohan je sama piznala da je koristila kokain
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Pored osude za upotrebu kokaina 2007. godine, Lohan je takođe uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju, bezobzirne vožnje i krađe u radnji. Išla je na rehabilitaciju tri puta.

Danas su poroci iza njea, a zbog vožnje u pijanom stanju Lindzi je bila u zatvoru
EBELE/ FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Paris Hilton

Bogata naslednica stekla je ime i reputaciju svojim ludim žurkama. Ona je ceo svoj odrasli život posvetila tome da izgleda kao princeza žurki.

Na vrhuncu svoje slave, stalno je pravila skandale. Ona je 2006. godine osuđena zbog sumnje da je vozila pod dejstvom alkohola. Izjasnila se krivom i prihvatila je nagodbu koji je uključivala uslovnu kaznu od 36 meseci, kaznu od 390 dolara i program edukacije o alkoholu, izvestio je People.

Paris Hilton izlazila je s Lindzi a takođe je uhvaćena s drogom
FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia 

Godine 2010. Paris je uhapšena zbog posedovanja kokaina. Prema CBS News-u, ona je izbegla kaznu zatvora priznajući da je imala kokain u torbici i da je lagala policiju kada je uhapšena.

Ona je poput njene drugarice Lindzi Lohan takođe bila uhapšena
- / Backgrid USA / Profimedia 

Kejt Mos

Godine 2008. Mos je organizovala 34-časovnu zabavu za svoj 35. rođendan - jedan sat za svaku godinu svog života, objavio je Gardijan. Na nesreću bivšeg supermodela, proslava je trajala samo 18 sati pre nego što su njeni prijatelji otišli, ali ne i pre nego što je nekoliko policijskih poziva upućeno od komšija koje su se žalile na buku koja je dolazila iz njenog londonskog stana.

I to je bilo blago za Mos. Glumac Džejson Donovan rekao je za Dejli mejl da se predozirao na njenom 21. rođendanu 1993.

Kejt Mos bila je poznata po divljim žurkama
Ringo / Pacific coast news / Profimedia 

Autorka knjige o manekenki, Morin Kalahan, tvrdila je da je glumac Džoni Dep ostavio Mos zbog njenog ponašanja, napisavši: „Koliko god da je Džoni bio divlji, čak ni on nije mogao da izdrži žurke“.

Legendaran je i 30. rođendan manekenke, o kojem kruže razne glasine: da su Kejt i Naomi Kembel nestale zajedno na 40 minuta; da je Gvinet Paltrou, skandalizovana, brzo otišla; da je after parti uključivao šampanjac, cigarete i grupni seks.

Bovši dečko uvukao je Kejt u pakao droge
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

Majli Sajrus

Majli Sajrus je provela period od 2010. do 2016. žestoko se zabavljajući. U decembru 2010, uhvaćena je na kameri kako je puši marihuanu.

U januaru 2012, Sajrus je bila posramljena nakon što su njene fotografije sa tortom u obliku falusa za rođendan tadašnjeg dečka Lijama Hemsvorta procurile na TMZ. Do 2013. Sajrus i Hemsvort su se razdvojili.

Majli Sajrus je poznata po razuzdanim zabavama
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak je i pop zvezda Demi Lovato, koja je provela vreme na rehabilitaciji zbog previše žurki kada je bila premlada, upozorila je Sajrus da uspori. Izgleda da ju je poslušala.

Džastin Biber

Džastin Biber je navodno okrenuo novi list otkako se pridružio crkvi Hilsong, ali se dalje povremeno žestoko zabavlja.

Džastin Biber je pre nekoliko godina uhapšen jer je viozio pod dejstvom narkotika
printscreen/youtube/Justin Bieber 

Činilo se da je Biberova ludost dostigla vrhunac 2014. godine, kada je racija je otkrila tegle za kolače pune marihuane u njegovoj kući u Los Anđelesu, kad je potrošio 75.000 dolara na striptiz klub, kao i kad je uhapšen zbog vožnje pod uticajem.

Danas je loš period iza Džastina
printscreen/instagram 

Čarli Šin

Čarli Šin je veteran kada su u pitanju divlje holivudske zabave i skandalozne životne odluke. Godinama su droge bile sastavni deo njegovog životnog stila.

Čarli Šin - poznat kao kralj bluda
Shutterstock 

„Kupovao sam sedam grama i završavao ih, jer ja to tako radim. Imam jednu brzinu“, rekao je.

Šinov nepromišljen način života ga je na kraju sustigao. Krajem 2015. objavio je da je HIV pozitivan. Od tada, holivudska zvezda je postala zagovornik svesti o HIV/AIDS-u i seksualnom zdravlju.

Sam Šin je izjavio da je droga bila deo njegovog života
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

izvor: zadovoljna