Glumac Piter Dinklidž, koji je najpoznatiji po ulozi u Tiriona Lanistera u seriji "Igre prestola", ruši sve predrasude u odnosu sa suprugom Erikom Šmit.

Piter Dinklidž je pozirao sa suprugom.
Ron Smits/London Ent / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Piter, koji je visok svega 135 centimetra, za ovu je priliku oizabrao kežual kombinaciju, dok je Erika odabrala romantičnu maksi haljinu.

Zbog razlike u visini, ovaj par nigde ne prolazi nezapaženo, ali oni svojom ljubavi ruše sve predrasude. Supružnici izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana, a uspešno funkcionišu i kao saradnici.

Piter Dinklidž i Erika Šmit su u braku već 17 godina.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

"Pit je neverovatno zgodan, šarmantan i duhovit, ali kada pišu o njemu svi se tome čude zbog njegove visine. Ali to je Pit", rekla je supruga glumca 2012. godina za časopis Roling Stoun.

Kada je Piter davno upitan kako se nosi sa svojom visinom, odgovorio je iskreno.

„Kada sam bio mlađi, definitivno me je to pogađalo. Kao adolescent bio sam veoma ogorčen i ljut, nepristupačan. Ali kako ste stariji uviđate da treba zapravo imati smisla za humor. Samo znate da to nije vaš problem. Njihov je.”

Čuvenom Tirionu Lanisteru supruga je omiljeno društvo, a ne krije da najviše voli sa njom da provodi vreme. Njih dvoje uvek se zajedno mogu videti na crvenom tepihu, te važe za vrlo skladan par.

Piter Dinklidž, koji je visok 135 cm, i Erika Šmit su u ljubavi od 2005. godine.
Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia 

Zanimljivo je da se o njihovom privatnom životu zna jako malo. Poznato je da imaju dvoje dece i da su 2011. dobili ćerku Zelig, dok ime sina koji je rođen 2017. godine još uvek nije poznato javnosti.

Dinklidž možda jeste deo ekstremno disfunkcionalne porodice u seriji, ali u stvarnom životu Dinklidžovi su potpuna suprotnost od ozloglašenih Lanistera.

Piter Dinklidž i Erika Šmit imaju dvoje dece, devojčicu i dečaka.
O'Neill/Todd G, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Dobitnik Zlatnog globusa za ulogu Tiriona Lanistera u seriji "Igra prestola" i Erika Šmit, pozorišni reditelj u braku su od 2005. godine.

Par već 17 godina razbija sve predrasude zasnovane na fizičkom izgledu, a kako oni izgledaju zajedno pogledajte u galeriji:

youtube printscreen Piter Dinklidž i Erika Šmit su par koji razbija sve predrasude.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!