Glumica Zoe Kravic, ćerka slavnog pevača Lenija Kravica zablistala je na premijeri novog "Betmena" u kojem tumači "Ženu mačku". Lepa Zoe pojavila se u atraktivnoj crnoj haljini, a svojim izdanjem mamila je sve poglede na crvenom tepihu. 

Zoe zajedno sa kolegom Robertom Patisonom pojavila se na londonskoj premijeri filma.

Zoe Kravic na premijeri Betmena
Ian West / PA Images / Profimedia 

Ona je za premijeru filma odabrala na priv pogled jdnostavnu dugu crnu haljinu koja je u predelu grudi izrezana na nesvakidašnji način.

Akcenat nije na dekolteu, nego na sečenju u donjem delu grudi, a look je upotpunila bisernim minđušama, suptilnom šminkom u boji pudera i zalizanom kosom.

Zoe u neobičnoj YSL haljini
Lia Toby / MirrorPix / Profimedia 

Haljina modne kuće YSL deo je kolekcije "Resort 2022", a Zoe je inače zaštitno lice ovog brenda. Ubrzo nakon premijere pokrenule su se teorije vezane za izrez u predlu grudi.

Naime, fanovi su primetili da neobičan izrez na haljini Zoe Kravic podseća na oblik slepog miša, te da je haljina posebno kreirana za Zoe.

I zaista kada se malo zagledate, ova teorija ima smisla. Inače, Zoe je nedavno na Instagramu podelila fotografije iz Pariza gde je promosvisala novi film, a na kojima je pozirala u crnom mantilu.

Njene fotke oduševile su ljubitelje mode, a kako izgleda lakirani mantil za kojim su dame "odlepile" pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Lepa glumica u YSL mantilu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!