Princ Vilijam i Kejt Midlton započeli su vezu sada već davne 2003. godine, dok su bili na studijama na Univerzitetu Sent Endruz.

Pre nego što su stupili u vezu, Kejt i Vilijam su se družili. Oboje su se kretali u istim krugovima, a princ je više pažnje na Kejt obratio kada ju je video kako šeta pistom na jednoj dobrotvornoj modnoj reviji tokom studija. Kejt ga je navodno osvojila golom haljinom nakon čega su postali bliskiji.

Gola haljina kojom je Kejt osvojila Vilijama
Malcolm Clarke / Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U jednom periodu Vilijam i Kejt raskinuli su na kraći period, a tada su princa povezivali s mnogim poznatim lepoticama, između ostalih i s jednom bivšom devojkom. U pitanju je Džesika Krejg, poznatija engleskoj javnosti kao Džeka, koja je danas istaknuta borkinja za zaštitu životne sredine i doktorand na čuvenom Londonskom univerzitetskom koledžu.

Princ Vilijam i Džeka navodno su se upoznali 2000. godine, kada je on odseo na ranču porodice Krejg u Keniji.

Džeka je godinama bila s Vilijamom
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tu su proveli zajedno mnogo vremena, a navodno su čak imali i neki oblik veridbe. Par se odlično slagao i uživao zajedno otkrivajući čari Afrike, ali su im se putevi razdvojili kad se Vilijam vratio na studije.

Princ je nakon nekog vremena upoznao Kejt Midlton, ali to nije značilo da je došao kraj svakoj vrsti njegovog odnosa sa Džekom. Naime, britanski mediji pisali su kako su Vilijam i njegova bivša zajedno išli na venčanja prijatelja, kao i da je princ odlazio u Keniju i provodio vreme sa Džekom čak i dok je bio u vezi s Kejt.

Džeka je za Kejt predstavlja noćnu moru
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Pored toga, mediji su prenosili i da je Vilijam neko vreme krio vezu s Kejt, dok ju je na proslavi svog 21. rođendana potpuno zanemario  i sve vreme ćaskao sa Džekom, koja je doputovala iz Kenije samo ovim povodom. Šuškalo se da je i trudnu Kejt vraoa s Džekom.

Kejt Midlton navodno se ljuta na Vilijama i "osećala se ugroženo i poniženo", kako je kraljevski biograf Kristofer Andersen napisao u knjizi "Braća i supruge: Privatni životi Vilijama, Kejt, Harija i Megan"

Ili Džeka ili Kejt

Godine su prolazile, a princ je nastavljao da se viđa sa svojom bivšom devojkom, zbog čega mu je buduća vojvotkinja dala ultimatum, koji on nije shvatio ozbiljno: ili Džeka ili ona.

Princ Vilijam tada je važio za jednog od najpoželjnijih muškarca na svetu, i tako mlad nije bio spreman da se odrekne avantura, putovanja i provoda i bio je daleko od mirnog i porodičnog čoveka kakav je danas. Javna je tajna da je Kejt godinama čekala verenički prsten i da su joj se mnogi u Britaniji smejali jer čeka Vilijama godinama.

On nije želeo da se skrasi ni pored koga, pa ni pored Kejt, pa je princ Hari, piše Andersen, "upozorio svog tvrdoglavog brata da mora da obrati pažnju na to kako se Kejt oseća".

Nije tajna da su Kejt Midlton i princ Hari oduvek imali blizak odnos i da su oduvek jedno drugo doživljavali kao da su rod, pa ne čudi što se Hari potrudio da ubedi Vilijama da promeni svoje ponašanje.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Alberto Pezzali-AP/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia Džeka je bila vojvotkinja "rak rana"

Međutim, iako je Vilijam u svim pričama bio negativac, te se u stranim medijima često pisalo o njegovim počecima sa suprugom, gde ju je često ostavljao samu, flertovao na njene oči i slično, ni Kejt nije bila nevinašce.

Naime, vojvotkinja je i dalje patila za bivšim dečkom Harijem Blejklokom čak i kada je uplovila u vezu sa Vilijamom. Njena prijateljica sa koledža koja je želela da ostane anonimna potvrdila je da Kejt izabrala čak i isti univerzitet samo da bi bila bliža bivšem. Naravno, nije znala da će baš tu upoznati Vilijama.

Veza Kejt i Harija trajala je oko godinu dana, i kako je Kejti Nikol navela u biografiji o vojvotkinji, "obe strane su su se trudile da im veza uspe, pored svih obaveza na fakultetu".

Međutim, problem je nastao kada je Hari uzeo pauzu od godinu dana kako bi putovao po svetu i ostavio Kejt. Vojvotkinja je bila toliko slomljena zbog razvoda da nije želela da izlazi sa ljudima, a čak i kada je upoznala Vilijama, patila je za bivšim dečkom.

Danas je Kejt u srećnom braku sa Vilijamom u kom su dobili i troje dece, a čini se da se vole i jače nego prvog dana, tako da su se stvari ipak na kraju završile dobro po obe strane.  A kako je Kejt Midlton izgledala pre nego što se udala za Vilijama, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

AB1_ROJ_MAD / SOLARPIX / Profimedia Pogledajte kako je Kejt Midlton izgledala u prošlosti pre nego što se udala za prince Vilijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!